skip to Main Content

A QUI ENS ADRECEM

El curs de Serious Games for Health & Sport s’adreça a professionals de la salut, l’esport i les noves tecnologies: des de metges, infermers, fisioterapeutes, podòlegs, treballadors socials, psicòlegs, professors d’Educació física, entrenadors professionals, preparadors físics, entre altres.

Si ets professional de la salut, aquesta formació t’aportarà:

 • Una perspectiva excepcional de com les noves tecnologies no són el futur sinó el presenten el creixement exponencial que pot experimentar el sector de la Salut i l’esport amb la irrupció de les noves tecnologies.
 • Adquiriràs criteri sobre el funcionament d’un sector que impregnarà tot l’àmbit laboral sanitari en els propers anys.
 • T’anticiparàs al canvi tecnològic que experimentarà l’àmbit de la Salut de la mà dels millors professionals de la Harvard Medical School i de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives de la Universitat de Barcelona, la primera a impulsar un grau universitari en Serious Games.
 • Sortiràs del curs amb la memòria d’un projecte auditat i validat. Podrà anar des de la millora dels plantejaments mèdics en l’assistència als pacients passant per estadístiques en temps real dels comportaments de les patologies dels malalts. Tot allò que t’ajudem a decidir que pot tenir projecció de futur i viabilitat pot ser la memòria del projecte final.
 • No són necessaris coneixements tècnics, informàtics ni de programació. El curs pretén transferir a l’alumne elements suficients per conformar un criteri propi. Conèixer el marc i la dinàmica de funcionament dels Serious Games aplicats a la Salut sense entrar en el detall de les qüestions d’operativa tècnica.

Si ets professional de l’esport:

 • Tindràs una perspectiva excepcional de com les noves tecnologies acompanyades d’un bon disseny motivacional no són el futur sinó el present en el creixement exponencial que pot experimentar el sector de l’Esport gràcies a la irrupció dels SGS.
 • Adquiriràs criteri sobre el funcionament d’un sector que ja està impregnant l’àmbit laboral esportiu des de fa anys.
 • T’adaptaràs al canvi tecnològic i experiencial que ja experimenta l’àmbit de l’Esportde la mà dels millors professionals de la Harvard Medical School i de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives de la Universitat de Barcelona, la primera a impulsar graus universitaris en Serious Games.
 • Sortiràs del curs amb experiència pràctica i en grupquant a una primera aplicació de SGS que pot anar des de la millora dels plantejaments esportius en l’assistència als esportistes passant per estadístiques en temps real dels comportaments sobre la base de les diferents activitats. Tot allò que t’ajudem a decidir que pot tenir projecció de futur i viabilitat pot ser la memòria del teu potencial projecte d’aplicació o gestió d’implantació d’un SGS.
 • No són necessaris coneixements tècnics, informàtics ni de programació. El curs pretén transferir a l’estudiant elements suficients per conformar un criteri propi. Conèixer el marc i la dinàmica de funcionament dels SGS sense entrar en el detall de les qüestions d’operativa tècnica.

Si ets professional de l’àmbit de les noves tecnologies:

 • Coneixeràs les potencialitats d’un sector en expansió constantcom és l’àmbit de la salut.
 • Adquiriràs una visió global del món sanitari que també incorpora el sector de la salut aplicada a l’esport.
 • Assoliràs els coneixements bàsics i estratègics de l’àmbit de la salut. Estaràs assistit pels millors docents del món en l’àmbit amb més potencial de negoci a Europafins al 2020*. *font: Markets&Markets
 • Entraràs en contacte amb una xarxa qualificada de professionals de la Salutque valoraran la memòria del projecte final. Posarem les bases per a la creació d’una xarxa entre professionals de la tecnologia i l’àmbit sanitari.
 • No són necessaris coneixements en l’àmbit mèdic ni sanitari. El curs té com a objectiu transferir a l’alumne els elements suficients de coneixement per conformar un criteri propi sobre l’àmbit de la Salut com a font de negoci i cooperació, sense entrar en l’operativitat tècnica del sector.
Back To Top

[contact-form-7 id="2543" title="Contacto CAT"]