skip to Main Content
Vols Conèixer Quines Són Les Tendències Globals En Sanitat. Inscriu Te Al Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical School 1024×374

Vols conèixer quines són les tendències globals en sanitat? Inscriu-te al primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School

Durant el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School, que tindrà lloc del 25 al 29 d’abril a Barcelona, coneixeràs amb profunditat les tendències globals en sanitat. S’abordaran els models sanitaris globals, patologies cròniques, seguretat dels pacients, costos i la demografia canviant dels pacients. Es repassaran els reptes de l’atenció sanitària, l’educació i la implicació dels pacients, els problemes amb l’ús de la tecnologia i les oportunitats potencials per innovar.

D’altra banda, també coneixeràs en profunditat les característiques d’aquests jocs aplicats a la salut i el seu mercat. Per tant, es donaran a conèixer els principals exemples de Serious Games, utilitzats en l’educació o la formació del personal sanitari, entre altres. Pel que fa al mercat, es coneixerà el seu abast actual i els futurs projectes de Serious Games for Health.

Altres aspectes importants que s’abordaran durant aquesta innovadora formació seran el disseny de Serious Games, així com, la seva implementació i sostenibilitat. Per tant, s’analitzaran els principis clau i les teories de percepció cognitiva. Es presentaran models de comportament cognitiu i com relacionar-los amb el game design for health. També, es presentaran metodologies de design thinking per emprar-les al game design.

D’altra banda, també es posaran sobre la taula els reptes que suposa implantar i determinar l’abast del Serious Games for Health. En aquest sentit, s’analitzarà la formació del personal i usuaris, el correcte emmagatzematge de dades, la interoperabilitat amb les històries clíniques, els sistemes de seguretat, la confidencialitat del pacient i els guanys en relació a la inversió.

Si vols conèixer amb detall els beneficis i les possibilitats dels jocs aplicats a la salut per millorar l’atenció sanitària; inscriu-te al primer curs sobre Serious Games for Health de la prestigiosa Harvard Medical School, enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/ Diputació, 231 (Barcelona). Places limitades.

 

Back To Top