skip to Main Content
Doctor Typing On Keyboard To Analyze Medical Report On Laptop

Vols conèixer els millors exemples de jocs aplicats a la salut, de la mà del millor equip docent? Inscriu-te al primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School

Al primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School de Barcelona, comptaràs amb un equip docent de primer nivell, format per Yuri Quintana, professor de Medicina a la Harvard Medical School (Boston, Estats Units) i per Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i Doctor, expert en temàtiques com les Tecnologies de l’Entreteniment, els Serious Games, la Gamificació i la Creativitat.

Quant al professor i Doctor Quintana, cal destacar que s’ha especialitzat en sistemes globals d’informació sanitària; aplicacions globals d’e-salut; informàtica clínica; sistemes mòbils de salut; sistemes d’aprenentatge en línia i finalment, en els Serious Games aplicats a la salut i el benestar. Per la seva part, el Doctor Garcia Pañella, expert en gamificació i ludificació,  va dur a terme una tesi sobre l’aplicació de tècniques de Processament d’Imatge i de Realitat Virtual a la Medicina, concretament, a la imatge mèdica cardíaca (modalitat SPECT).

Així doncs, de la mà d’uns professors de primer nivell, aprendràs les tendències globals en sanitat; què són els Serious Games for Health i quin és el seu mercat; el disseny d’aquest tipus de jocs i la seva implementació i sostenibilitat. A més, coneixeràs els exemples més destacats de Serious Games i de simuladors de salut. S’analitzaran els casos pràctics que han tingut més o menys èxit. Per tant, coneixeràs en detall, els seus punts forts, la seva metodologia d’avaluació i la fiabilitat dels resultats.

En definitiva, estudiaràs exemples d’avaluacions amb pacients, professionals sanitaris i públics. Aquests casos pràctics inclouen jocs que fomenten la salut; la gestió de la medicació; el tractament de les patologies cròniques; programes de benestar corporatiu amb ludificació; formació del personal sanitari, etc. Per això, aquest curs s’adreça fonamentalment a: metges, personal d’infermeria, directors de l’àmbit sanitari, organitzacions de la sanitat pública, fisioterapeutes, professionals de les ciències de l’esport i innovadors del sector privat.

La data del primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School s’acosta: serà del 25 al 29 d’abril a Barcelona. No esperis més i fes la teva inscripció enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/Diputació, 231 (Barcelona). Places limitades.

Back To Top

[contact-form-7 id="2543" title="Contacto CAT"]