skip to Main Content
Vols Conèixer Els Jocs Aplicats A La Salut Des D’un Vessant Teòric I Pràctic Inscriu Te Al Primer Curs Sobre Serious Games For Health

Vols conèixer els jocs aplicats a la salut des d’un vessant teòric i pràctic? Inscriu-te al primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School

Queda menys d’un mes per a la celebració del primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School. Es tracta de la primera formació que s’ofereix a Barcelona (Espanya) especialitzada en jocs aplicats a la salut. Del 25 al 29 d’abril, es presentaran aquest tipus de jocs des d’un vessant teòric i pràctic. S’oferirà un repàs en profunditat a les millors aplicacions i implementacions en els sectors de la sanitat i la indústria. En aquest context, també es proporcionarà un marc d’avaluació i estratègia per a sistemes sostenibles.

Sens dubte, els Serious Games for Health proporcionen educació, entreteniment i ajuden a oferir una millor atenció sanitària. També són una oportunitat per motivar i centrar els usuaris a aconseguir un canvi en el comportament, a l’hora de gestionar la seva pròpia malaltia. En definitiva, aquests jocs estan dissenyats per ajudar a obtenir millors resultats sanitaris en els pacients, millorant la formació del personal i dels professionals sanitaris. Per tot plegat, aquest curs s’adreça a metges, personal d’infermeria, directors de l’àmbit sanitari, organitzacions de la sanitat pública i innovadors del sector privat.

Aquesta pionera formació també inclou interessants classes, lectures i networking amb experts del sector. A més, comptaràs amb el millor equip docent, format per Yuri Quintana, professor de la Harvard Medical School i Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies (ENTI-UB).

Un cop finalitzis aquest curs, obtindràs una perspectiva àmplia de com les noves tecnologies no són el futur, sinó el present en el creixement exponencial que pot experimentar el sector de la salut. A més, adquiriràs criteri sobre el funcionament d’un sector que impregnarà tot l’àmbit laboral sanitari en els propers anys, sent capaç d’anticipar-te al canvi tecnològic que experimentarà aquest àmbit.

Si vols conèixer amb profunditat les aplicacions i avantatges d’aquest tipus de jocs aplicats; inscriu-te al primer curs sobre Serious Games for Health de la prestigiosa Harvard Medical School, enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/Diputació, 231 (Barcelona). Places limitades.

Back To Top