skip to Main Content
L

ViQuiz, un joc per dispositius mòbils dissenyat per fomentar estils de vida saludables

Avui us presentem un cas d’èxit d’aplicació mòbil que educa en salut i esport mitjançant tècniques de gamificació. Es tracta de ViQuizz, una aplicació que utilitza el joc per potenciar la motivació i fidelització dels usuaris.

L’aplicació està pensada com un joc tipus ‘trivial’, amb preguntes i respostes organitzades amb diferents dinàmiques i sobre diferents temes relacionats amb la salut i la vida social. Hi ha 6 categories diferents que eduquen en malalties sexuals, bullying, activitat física, alimentació i actitud positiva. ViQuiz està orientada a joves entre 14 i 20 anys, que han de competir entre ells per obtenir diferents recompenses.

Una de les característiques del joc és que al final de cada partida dóna a conèixer una petita píndola informativa amb el format…’Sabies què?’, amb consells de professionals. A més, l’aplicació també es pot traslladar a l’aula, ja que compta amb la possibilitat que el professor desenvolupi la seva pròpia partida.

Si vols dissenyar i implementar aplicacions tecnològiques com aquesta apunta’t a la III Edició del Curs de Serious Games for Health & Sport, on un professorat de primer nivell t’assessorarà en totes les etapes del desenvolupament del joc.

Back To Top

[contact-form-7 id="2543" title="Contacto CAT"]