skip to Main Content
Captura

Urgència Responsable, l’app guanyadora del II Hackathon Nacional de Salut 2017. Aprèn a conceptualitzar aquest tipus d’aplicacions a la III edició del curs en Serious Games for Health & Sport

En la darrera i segona edició del Hackathon Nacional de Salut 2007 de Madrid, la marató més important de programació en l’àmbit de la salut de l’estat, l’aplicació Urgència Responsable es va alçar amb el premi general d’aquest certamen, al millor projecte d’aplicació o programa de salut que va atorgar l’Associació d’Investigadors en eSalut (AIES) i l’agència de comunicació COM SALUT.

El projecte d’app Urgència Responsable de l’empresa Inneva Pharma, és una eina educativa d’orientació perquè els pacients sàpiguen on poden acudir en funció del seu estat i evitar el col·lapse dels serveis d’urgències als hospitals. Sens dubte, el seu objectiu és reduir costos i millorar l’eficiència, ja que, dos de cada tres pacients que acudeixen als serveis d’urgències als hospitals ho fan amb consultes que no requereixen una atenció mèdica urgent.

Si t’interessen les aplicacions o videojocs que milloren la salut i optimitzen el funcionament del sistema sanitari, al III Curs en Serious Games for Health & Sport de la Harvard Medical School tindràs l’oportunitat d’aprendre i implementar aplicacions com aquestes. Del 25 de juny al 29 de juny del 2018 podràs participar en el disseny d’un Joc Aplicat a la salut, aprofundiràs en aspectes com l’impacte dels Serious Games for Health (SGH) en la sanitat pública i l’atenció primària. Enguany a més, complementant-ho amb el vessant dels Serious Games for Sport (SGS), aplicant aquests jocs a tots els estrats de l’esport, tant a nivell de qui ho practica com de qui dissenya les bones pràctiques i realitza els seguiments.

En aquesta tercera edició, tant en el format bàsic com en l’avançat, tornaràs a treballar a partir de prototipus reals, revisaràs els millors exemples de Serious Games for Health i de Serious Games for Sport i els seus resultats mesurables, podràs millorar la formació dels professionals de la sanitat i de l’esport sobre les millors estratègies per al disseny, la implementació i l’avaluació d’aquest tipus de jocs, així com també, conèixer les estratègies per a la seva sostenibilitat.

En definitiva, si vols crear apps com la guardonada Urgència Responsable, inscriu-te a III Curs en Serious Games for Health & Sport i crea la teva pròpia aplicació adreçada a millorar l’estat de salut dels pacients i del sistema sanitari.

Back To Top