skip to Main Content
Alaba Y Ribéry3

Un programa holístic i innovador a la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES

La primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES comptarà amb un innovador programa formatiu centrat en la implementació, el disseny i l’avaluació dels jocs aplicats a la salut i l’esport als seus tres cursos, adreçats als professionals de la salut, de l’esport i de les noves tecnologies.

Així doncs, del 3 al 7 de juliol es desenvoluparan dos cursos en salut (l’estàndard i l’avançat) i un en esport. Per tant, tindràs l’oportunitat de conèixer amb detall l’impacte d’aquests jocs aplicats, revisar els millors exemples i els resultats mesurables, conèixer les millors estratègies per al seu disseny i implementació… Però, en què consisteix el programa d’aquests tres cursos?

Durant les dues sessions del curs en Serious Games for Health (estàndard), els dies 3 i 4 de juliol, es farà una introducció als jocs aplicats a la salut; es crearan els grups de treball; els preliminars en disseny de jocs; assoliràs el primer repte de disseny; la discussió i prova de Serious Games reals, tenint en compte les tendències del mercat; les opinions dels experts, etc. El segon dia, el 4 de juliol, s’avançarà en tots aquells aspectes relacionats amb aquests jocs aplicats com: el protocol de disseny d’aquestes peces; la seva implementació; les mètriques d’avaluació: KPI’s i ROI; entre altres aspectes.

El 5 de juliol, arribarà el torn del curs de jocs aplicats a l’esport. Durant una única sessió, es portarà a terme una introducció als Serious Games for Sport (SGS), es crearan grups de treball, coneixeràs els protocols bàsics de disseny d’aquest tipus de jocs, aprendràs els fonaments per aplicar-los a la pràctica, analitzaràs els resultats amb les mètriques més adients,  faràs la teva presentació, etc.

Finalment, els dies 6 i 7 de juliol, podràs participar en el curs de Serious Games for Health (avançat); la millor manera d’aprofundir i consolidar coneixements en aquest àmbit. El primer dia, coneixeràs l’estat de l’art dels SGH, faràs networking, definiràs els seus sistemes de recompensa; desenvoluparàs un disseny avançat i presenciaràs diverses demos d’empreses ja consolidades.

El segon dia d’aquesta formació, el 7 de juliol, es posarà el focus en la creació: prototipat, implementació i avaluació dels jocs aplicats a la salut, a través d’eines avançades per a l’analítica de jocs com: Cloud Architectures i “frameworks”. També, duràs a terme el disseny definitiu (segon repte), coneixeràs l’evolució i fonaments científics d’aquestes peces; participaràs en discussions grupals, on es farà comparativa de jocs i la posterior avaluació científica, les conclusions finals, etc.

A més, un cop finalitzis qualsevol d’aquests cursos, obtindràs un diploma que certificarà el teu aprofitament acadèmic i la teva experiència en un àmbit amb àmplies perspectives de creixement i de futur com són els jocs aplicats.

T’informem que l’horari dels tres cursos serà de 9 a 18 hores i s’impartiran a Barcelona (C/ Diputació, 231).  Si estàs interessat a assistir-hi; inscriu-te, enviant un correu electrònic a: info@enti.cat.

En aquest enllaç, pots consultar el programa dels cursos en Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School.

Back To Top