skip to Main Content
EBX9i

Un professorat de renom internacional a la III edició del curs Serious Games for Health & Sport

La preparació de la III edició del curs Serious Games for Health & Sport que se celebrarà del 25 al 29 de juny ja ha començat. Ja podem confirmar que un any més comptarà amb un professorat reconegut internacionalment i molt punter en la matèria.

Yuri Quintana professor de Medicina a la prestigiosa Harvard Medical School (Boston, Estats Units) s’ha especialitzat en la gamificació i les noves tecnologies digitals en la salut.  Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB)  és expert en tots els processos que intervenen en la creació d’un joc aplicat, i Dani Romero, Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i preparador físic aporta els coneixements sobre el rendiment esportiu i la rehabilitació després d’una lesió.

Un equip multidisciplinar perquè els estudiants del curs rebin una formació molt completa. A més, l’experiència del professorat en desenvolupament d’aplicacions similars també és molt útil en  l’avaluació i assessorament de tots els projectes que es desenvolupin a l’aula. L’alumnat no només rebrà una formació especialitzada en Serious Games sinó que disposarà de totes les eines per llançar un producte al mercat i estudiar la seva viabilitat.

Podeu consultar més informació sobre el funcionament del curs al següent enllaç.

Back To Top