skip to Main Content
L

Últims dies per inscriure’s a la III edició del Curs en Serious Games for Health & Sport. Places Limitades

El curs en Serious Games for Health & Sport comença aquest proper dilluns 25 de juny. Durant cinc dies, els alumnes inscrits podran desenvolupar videojocs aplicats a millorar la salut dels pacients i a fomentar hàbits de vida saludables. Les places són limitades, així que afanya’t a formalitzar la inscripció.

Per tal d’adaptar-nos a les teves necessitats, enguany oferim tres opcions del mateix curs. Per una banda podràs escollir l’itinerari ‘Bàsic’, de dos dies, on aprendràs l’essència dels Serious Games, amb una introducció al disseny i desenvolupament així com una revisió als millors exemples de jocs aplicats.

Per altra banda, l’opció Bàsic + Sport, de tres dies de duració, ampliarà el contingut dedicant una sessió especial a aquells jocs que s’implementen a l’àmbit de l’esport, tant per millorar el rendiment com per augmentar la motivació i compromís dels usuaris.

Per últim també presentem l’opció ‘Avançat’, que es desenvolupa durant tota la setmana i que presenta un alt nivell d’aprofundiment i assessorament professional, avaluant els projectes desenvolupats durant els tallers de gamificació que s’hauran impartit al llarg de la setmana.

La formació compta amb un equip docent expert i de reconegut prestigi en el sector, format per Yuri Quintana, director de la Global Health Informatics a la Division of Clinical Informatics, Beth Israel Deaconess Medical Center i professor de la Harvard Medical School, Òscar Garcia Pañella, director acadèmic d’ENTI-UB i Daniel Romero, professor d’EUSES-UdG.

No esperis més i fes ja la teva inscripció al següent enllaç.

Back To Top

[contact-form-7 id="2543" title="Contacto CAT"]