skip to Main Content
Sg5

‘That Dragon, Cancer’: un videojoc creat per afrontar el càncer terminal

A vegades hi ha videojocs als que és millor no jugar, però que per a les persones afectades pot ser un autèntic bàlsam. Avui us presentem el videojoc That Dragon, Cancer’, que explora preguntes molt sentimentals i personals: es pot trobar esperança davant la mort?  El joc està basat en l’experiència d’un dels creadors, quan el seu fill va ser diagnosticat amb un tumor cerebral terminal.

Aleshores es va plantejar quina seria la millor manera de tractar amb la pena i el xoc inicial i va decidir crear aquest videojoc, que ajuda a ‘normalitzar’, si és que es pot dir així, la situació. Tot i que el joc estava pensat per una plataforma que va tancar l’estiu passat, l’OUYA, l’obstacle més important no ha estat aquest, sinó els emocionals que han anat sortint en el procés.

Costa pensar que els jugadors de That Dragon, Cancer puguin sentir-se millor però el que sí que aconseguiran és sentir un cert alleujament.

Si vols crear experiències de videojocs que tinguin una implicació real en el món de la salut apunta’t a la III edició del Curs en Serious Games for Health & Sport, que compta amb un professorat de primer nivell i que se celebrarà del 25 al 29 de juny a Barcelona.

Back To Top