skip to Main Content
K

S’inicia la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES

Aquest dilluns 3 de juliol a les 19.30 h s’inaugurarà a Barcelona una formació única i especialitzada en jocs aplicats a la salut i l’esport: la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES. Durant l’acte de presentació, es comptarà amb la presència de l’Excm. Sr. José María Lassalle, Secretari d’Estat per la Societat de la Informació i l’Agenda Digital; així com, amb les intervencions dels coautors del llibre ‘Serious Games for Health. Mejora tu salud jugando’: el Doctor, Òscar García Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB, i el Doctor, Yuri Quintana, Director d’Informàtica de Salut Global de la DCI at Harvard Medical Faculty Physicians.

En primer lloc, del 3 al 4 de juliol tindrà lloc el curs bàsic en Serious Games for Health (SGH), durant el qual, s’oferirà una introducció als jocs aplicats a la salut, es treballarà en el disseny de prototipus reals, seguint protocols establerts, aplicant mètriques d’avaluació: mesurament, KPI’s i ROI, etc.

El dimecres 5 de juliol serà el torn del curs en Serious Games Sport (SGS). L’objectiu principal d’aquest és mostrar els jocs aplicats que permeten obtenir millors resultats esportius, millorant la formació i fomentant l’educació i els productes relacionats amb aquest sector. Durant aquesta formació, també s’oferirà un repàs a les millors aplicacions i implementacions dels enfocaments del sector cap a aquests sistemes en el sector de l’esport i la seva indústria.

Del dijous 6 al divendres 7 de juliol se celebrarà el curs avançat en Serious Games for Health (SGH). Durant aquestes dues sessions, s’oferirà un enfocament més detallat dels jocs aplicats a la salut. Els assistents podran implementar i avaluar els SGH, coneixeran l’evolució i la ciència d’aquests jocs, es duran a terme discussions grupals, comparativa de jocs i posterior avaluació científica, entre molts altres aspectes.

A més, tot són avantatges perquè et formaràs amb un equip docent amb trajectòries de recerca i professionals molt sòlides i rigoroses en aquest camp. Ens referim a experts de la talla de: Yuri Quintana, professor de Medicina a la prestigiosa Harvard Medical School (Boston, Estats Units), Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i Doctor, expert en temàtiques com les Tecnologies de l’Entreteniment, els Serious Games, la gamificació i la creativitat; Dani Romero, Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Soci fundador, CEO i preparador físic al centre de medicina esportiva, ReSportClinic de Barcelona; Adrià Martin, Doctorand en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, amb una àmplia experiència professional com a Tècnic a l’Observatori Català de l’Esport i membre de la junta directiva de l’Associació Espanyola d’Investigació Social Aplicada a l’Esport (AEISAD); Mariano Gacto, Doctor en Gestió de Qualitat Assistencial en Serveis de Salut. També, ha exercit com a funcionari de carrera en el sistema francès de salut com a fisioterapeuta i com a Coordinador general de rehabilitació a l’Hospital de Castelnaudary i Raúl Peláez, expert en anàlisi de dades del Futbol Club Barcelona, des de l’any 2010 i col·laborador amb institucions de prestigi internacional com la FIFA o el Comitè Olímpic dels EEUU.

En definitiva, si ets professional de la salut o l’esport, comptem amb la teva assistència a la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School.

En aquest enllaç, pots consultar el programa dels tres cursos. Et recordem que l’horari dels mateixos serà 9 a 18 hores i tindran lloc a la seu de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) de Barcelona al C/Diputació, 231. Per qualsevol dubte o informació, enviar un correu electrònic a: info@enti.cat. T’hi esperem!

Back To Top