skip to Main Content
S’inicia El Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical School I ENTI UB. T’hi Esperem

S’inicia el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School i ENTI-UB. T’hi esperem!

Aquest dilluns 25 d’abril comença a Barcelona una formació única: el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School i ENTI-UB. Es tracta de la primera formació que s’ofereix a Espanya especialitzada en jocs aplicats a la salut, amb el propòsit d’apropar el professional de la medicina, la infermeria, la fisioteràpia o les ciències de l’esport, al treball amb aquest tipus d’aplicacions, intentant que progressivament, les incorporin en el seu dia a dia mèdic.

Com no podia ser menys, comptaràs amb el millor equip docent, format pel Dr. Yuri Quintana, Professor de la Facultat de Medicina de la prestigiosa Harvard Medical School i pel Dr. Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB). Cal destacar que el Dr. Quintana està especialitzat en temes de sistemes globals d’informació sanitària, aplicacions e-salut globals, informàtica clínica, salut informàtica de consum, sistemes mòbils de salut, sistemes d’aprenentatge en línia, i Serious Games per a la salut i el benestar. A més compta amb un Doctorat en Disseny de Sistemes d’Enginyeria per la Universitat de Waterloo (Ontario, Canadà) i ha guanyat diversos premis.

D’altra banda, el Dr. Garcia Pañella compta amb una tesi doctoral sobre l’aplicació de tècniques de Processament d’Imatge i de Realitat Virtual a la Medicina, concretament, a la imatge mèdica cardíaca (modalitat SPECT). També és expert en temàtiques com les Tecnologies de l’Entreteniment, els Serious Games, la Gamificació, la Ludificació, la Realitat Virtual, la Realitat Augmentada i la Creativitat.

Així doncs, de la mà d’experts coneixeràs els millors exemples de Serious Games, abordaràs aquests tipus de jocs aplicats des d’un vessant teòric i pràctic, assolint una perspectiva àmplia sobre com les noves tecnologies no són el futur, sinó el present en el creixement exponencial que pot experimentar el sector de la salut i l’esport amb la irrupció de les noves TIC. També coneixeràs les potencialitats d’un sector en expansió constant, adquirint una visió global del món sanitari, entrant en contacte amb una xarxa qualificada de professionals sanitaris.

En definitiva, si et dediques professionalment a l’àmbit de la salut en un sentit ampli, no et perdis el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School i ENTI-UB.  I recorda, aquest dilluns tindrà lloc l’acte de presentació d’aquest curs acadèmic amb la conferència: ‘Serious Games for Health, una realitat a favor de la salut’ a la seu d’ENTI-UB, C/Diputació, 231 (Barcelona). T’hi esperem!

Back To Top