skip to Main Content
Seriousgames A Qui Va Dirigit

A qui s’adrecen els cursos en Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES?

A principis de juliol tindrà lloc la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la mà de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES. Enguany, s’oferiran tres cursos: el de Serious Games for Health (estàndard): el 3 i 4 de juliol; el de Serious Games for Health (avançat): el 6 i 7 de juliol i el de Serious Games for Sport: únicament el 5 de juliol. Així doncs, tindràs l’oportunitat d’adquirir una visió global del món sanitari, incorporant també, el vessant de la salut aplicada a l’esport. Però quin és el perfil professional idoni per realitzar qualsevol d’aquests tres cursos?

Pel que fa al curs en Serious Games for Health, tant l’estàndard com l’avançat s’adrecen principalment a: professionals de la salut: metges, infermers, fisioterapeutes, podòlegs, treballadors socials, psicòlegs…; directius i caps de gestió d’informació de l’Administració sanitària; professionals de l’àmbit del foment de la salut; organismes del govern: salut pública; associacions sense ànim de lucre dedicades a fomentar la salut; gestors en gamificació, Startups/Vivers d’empreses relacionades amb la sanitat i emprenedors.

A través d’aquests dos cursos, els professionals de l’àmbit sanitari podran assolir una àmplia perspectiva sobre com les noves tecnologies no són el futur, sinó el present en el creixement exponencial que pot experimentar el sector de la salut amb la irrupció de les noves TIC. També tindran l’oportunitat d’adquirir criteri sobre el funcionament d’un sector que impregnarà tot l’àmbit laboral sanitari en els propers anys. A més, aquesta formació tan posada al dia, els permetrà anticipar-se al canvi tecnològic que experimentarà el camp de la salut, de la mà dels millors professionals: el Dr. Yuri Quintana i el Dr. Òscar Garcia Pañella de la Harvard Medical School i de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives de la Universitat de Barcelona (ENTI-UB), respectivament.

Els Serious Games, també aplicats a l’esport

D’altra banda, el curs de Serious Games for Sport va dirigit a: professors d’Educació física, entrenadors professionals, preparadors físics…, és a dir, professionals de l’esport; directius, caps de gestió d’informació, gestors esportius i altres membre de l’Administració esportiva; professionals de l’àmbit del foment de l’activitat física i esportiva; organismes del govern dedicats a l’esport, associacions i entitats sense ànim de lucre dedicades a fomentar l’activitat física i esportiva, entre altres.

Així doncs, per a les persones que es dediquen a l’àmbit de l’esport, en el sentit més ampli de la paraula; aquest curs també els permetrà conèixer el creixement exponencial que pot experimentar aquest sector, gràcies a la irrupció dels Serious Games for Sport i les noves tecnologies. Tot plegat, els permetrà millorar els plantejaments esportius en l’assistència als esportistes, passant per estadístiques en temps real dels comportaments sobre la base de les diferents activitats, entre molts altres aspectes.

En definitiva, del 3 al 7 de juliol, tens l’oportunitat de realitzar a Barcelona, tres innovadors cursos especialitzats en jocs aplicats a la salut i a l’esport que et permetran créixer professionalment en el teu sector. Informa’t en aquest enllaç.

Back To Top