skip to Main Content
Sgs News

‘Serious Games for Health. Mejora tu salud jugando’, el primer llibre sobre jocs aplicats a la salut de Yuri Quintana, professor de la Harvard Medical School  i Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB

El proper mes de maig, es publicarà Serious Games for Health. Mejora tu salud jugando’, el primer llibre pràctic que s’edita a Espanya sobre jocs aplicats a la salut. Els seus autors són dos autèntics experts en la matèria: Yuri Quintana, professor de la prestigiosa universitat internacional, Harvard Medical School i Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.

Aquest llibre és el primer a adreçar-se al procés metodològic del disseny de jocs des d’una orientació sanitària. A més d’aplicatius, tendències i bones pràctiques, també fa referència al protocol d’implementació. Cal assenyalar que no s’orienta exclusivament als tecnòlegs, al contrari, s’adreça a un ampli ventall de perfils professionals. A més, al llarg de les diverses pàgines d’aquesta publicació, sempre se situa el concepte per davant de la plataforma. És a dir, la psicologia abans que la tecnologia.

Sens dubte, ‘Serious Games for Health. Mejora tu salud jugando’ esdevindrà un llibre de referència pels professionals d’aquest sector i a més, és especialment recomanable si vols inscriure’t als tres cursos de la primera escola d’estiu en Serious Games for Health and Sport.

Si el vols comprar a través del següent enllaç tindràs un 5% de descompte i els gastos d’enviament gratuïts.

 

Back To Top