skip to Main Content
Saps Que La Setmana Vinent Tindrà Lloc El Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical School I ENTI UB. No Esperis Més I Fes La Teva Inscripció

Saps que la setmana vinent tindrà lloc el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School i ENTI-UB? No esperis més i fes la teva inscripció!

La setmana vinent, del 25 al 29 d’abril, se celebrà a Barcelona una formació única: el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School i ENTI-UB. Es tracta de la primera formació que s’ofereix a Espanya especialitzada en jocs aplicats a la salut, amb el propòsit d’apropar el professional de la medicina, la infermeria, la fisioteràpia o les ciències de l’esport, al treball amb aquest tipus d’aplicacions, intentant que progressivament, les incorporin en el seu dia a dia mèdic.

Durant aquest curs, comptaràs amb un excel·lent equip docent, format pel Dr. Yuri Quintana, professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Harvard i pel Dr. Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB. Per tant, tindràs l’oportunitat d’aprendre les tendències globals en sanitat, els models sanitaris globals, patologies cròniques, seguretat dels pacients, costos i la demografia canviant dels pacients. Es repassaran els reptes de l’atenció sanitària, l’educació i la implicació dels pacients, els problemes amb l’ús de la tecnologia i les oportunitats potencials per innovar.

D’altra banda, també coneixeràs els millors exemples de Serious Games for Health. També s’aprofundirà en quin és el mercat d’aquest tipus de jocs aplicats, coneixent el seu abast actual i els seus futurs projectes. També es tindrà en compte el disseny dels Serious Games. S’analitzaran els principis clau i les teories de percepció cognitiva. Es presentaran models de comportament cognitiu, relacionant-los amb el game design for health i també es presentaran metodologies de design thinking per emprar-les al game design.

Finalment, també es tindrà en compte la seva implementació i sostenibilitat. Es coneixeran els reptes que suposa implementar els Serious Games for Health. En aquest sentit, s’analitzarà la formació de personal i usuaris, el correcte emmagatzematge de dades, la interoperabilitat amb les històries clíniques, els sistemes de seguretat, la confidencialitat del pacient i els guanys en relació a la inversió.

La setmana vinent tindrà lloc el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School i ENTI-UB. No deixis escapar l’oportunitat de formar-te amb els millors sobre aquests jocs aplicats i les darreres novetats tecnològiques, aplicades a la salut. Les places són limitades; fes ja la teva inscripció enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/Diputació, 231 (Barcelona).

Back To Top