skip to Main Content
Et Dediques Professionalment A L’àmbit De La Salut O De Les Noves Tecnologies. Fes Ja La Teva Inscripció Al Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical School

S’apropa la data de celebració del primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School i ENTI-UB. No et quedis sense plaça, fes ja la teva inscripció!

Del 25 al 29 d’abril, tindrà lloc a Barcelona, el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School. Cada cop tenim la data més a prop d’aquesta formació única, la primera que s’ofereix a Espanya especialitzada en jocs aplicats a la salut, amb el propòsit d’apropar el professional de la medicina, la infermeria, la fisioteràpia o les ciències de l’esport, al treball amb aquest tipus d’aplicacions, intentant que progressivament, les incorporin en el seu dia a dia mèdic.

Aquest curs comptarà amb la participació de la Facultat de Medicina de la Universitat de Harvard, a través del prestigiós Dr. Yuri Quintana, que juntament amb Dr. Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), seran els encarregats de conduir aquesta formació. El Dr. Quintana està especialitzat en temes de sistemes globals d’informació sanitària, aplicacions e-salut globals, informàtica clínica, salut informàtica de consum, sistemes mòbils de salut, sistemes d’aprenentatge en línia, i Serious Games per a la salut i el benestar. A més compta amb un Doctorat en Disseny de Sistemes d’Enginyeria per la Universitat de Waterloo (Ontario, Canadà) i ha guanyat diversos premis.

Per la seva banda, el Dr. Garcia Pañella va presentar una tesi doctoral sobre l’aplicació de tècniques de Processament d’Imatge i de Realitat Virtual a la Medicina, concretament, a la imatge mèdica cardíaca (modalitat SPECT). També és expert en temàtiques com les Tecnologies de l’Entreteniment, els Serious Games, la Gamificació, la Ludificació, la Realitat Virtual, la Realitat Augmentada  i la Creativitat.

Per tant, si et dediques professionalment a l’àmbit de la salut o les noves tecnologies; ara tens l’oportunitat de dur a terme una formació especialitzada en jocs aplicats a la salut a càrrec dels millors experts en aquest àmbit. Coneixeràs aquest tipus de jocs aplicats des d’un vessant teòric i pràctic, assolint una perspectiva àmplia sobre com les noves tecnologies no són el futur, sinó el present en el creixement exponencial que pot experimentar el sector de la salut i l’esport amb la irrupció de les noves TIC. A més, adquiriràs criteri sobre el funcionament d’un sector que impregnarà tot l’àmbit laboral sanitari en els pròxims anys.

D’altra banda també, tindràs l’oportunitat de conèixer les potencialitats d’un sector en expansió constant, adquirint una visió global del món sanitari, entrant en contacte amb una xarxa qualificada de professionals sanitaris.

Recorda, del 25 al 29 d’abril, tindrà lloc el primer curs sobre Serious Games for Health de la Facultat de Medicina de la Harvard Medical School a Barcelona. No deixis escapar aquesta oportunitat, forma’t amb els millors. Fes ja la teva inscripció enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/ Diputació, 231 (Barcelona). Places limitades.

Back To Top