skip to Main Content
Sabies Que Els Jocs Aplicats Poden Millorar L’atenció Sanitària Descobreix Ho Amb El Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Med

Sabies que els jocs aplicats poden millorar l’atenció sanitària? Descobreix-ho amb el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School

Del 25 al 29 d’abril tindrà lloc a Barcelona, el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School. Es tracta d’un curs limitat a 50 places on aprendre, debatre, dissenyar aquest tipus de jocs aplicats. Els Serious Games for Health també són una oportunitat per motivar i centrar als usuaris a aconseguir un canvi en el seu comportament, voluntari i en positiu, des de la pedagogia.

Així doncs, tindràs l’oportunitat de conèixer amb detall aquest tipus de jocs aplicats, des d’un vessant teòric i pràctic. Durant la setmana de durada d’aquest curs, es durà a terme un repàs a les millors aplicacions i implementacions dels enfocaments del sector vers a aquests sistemes en els sectors de la sanitat i la indústria. També es proporcionarà un marc d’avaluació i estratègia per a sistemes sostenibles. Sens dubte, seran set dies intensos amb interessants classes, lectures i networking de la mà d’experts del sector. A més, a càrrec del millor equip docent, format per Yuri Quintana, professor de la prestigiosa Harvard Medical School i Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB).

Un cop finalitzis aquesta formació, assoliràs una perspectiva àmplia de com les noves tecnologies no són el futur, sinó el present en el creixement exponencial que pot experimentar el sector de la salut. A més, desenvoluparàs un criteri propi sobre el funcionament d’un sector que impregnarà tot l’àmbit laboral sanitari en els propers anys.

Per tot plegat, aquest curs s’adreça principalment a: metges, personal d’infermeria, directors de l’àmbit sanitari, organitzacions de la sanitat pública i innovadors del sector privat. Així doncs, si et dediques professionalment a l’àmbit sanitari i vols optimitzar el teu dia a dia, desenvolupant amb major eficiència la teva tasca assistencial; inscriu-te al primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical Faculty Physicians.

Pots tramitar ja la teva inscripció enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/ Diputació, 231 (Barcelona). Afanya’t, les places són limitades!

 

Back To Top