skip to Main Content
Quins Són Els Objectius Del Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical Faculty Physicians. Inscriu Te. Places Limitades

Quins són els objectius del primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical Faculty Physicians? Inscriu-te. Places limitades

El curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical Faculty Physicians és una formació única; doncs és la primera que s’ofereix a Espanya especialitzada en jocs aplicats a la salut. El propòsit principal d’aquest curs és apropar el professional de la medicina, la infermeria, la fisioteràpia o les ciències de l’esport, al treball amb aquest tipus d’aplicacions, intentant que progressivament, les incorporin en el seu dia a dia mèdic. A grans trets, els objectius d’aquest curs es poden resumir en:

  • Conscienciar sobre l’impacte dels Serious Games for Health en la sanitat pública i l’atenció primària.
  • Revisar els millors exemples de Serious Games for Health i els resultats mesurables.
  • Oferir formació als professionals de la sanitat sobre les millors estratègies per al disseny, la implementació i l’avaluació dels Serious Games for Health, i estratègies per a la sostenibilitat.
  • Oferir una oportunitat per al networking entre els professionals de la sanitat (metges, infermers, treballadors socials), les empreses del sector privat relacionades amb la creació de jocs per a la salut, associacions sense ànim de lucre que es dediquen a fomentar la salut o els professionals de l’àmbit universitari.

Per tant, el públic objectiu d’aquest curs, principalment són els professionals relacionats amb les ciències de l’esport i la salut interessats en les noves tecnologies. Unes tecnologies directament relacionades amb l’Edutainment (Education + Entertainment). És a dir, amb l’aprenentatge basat en jocs i en la millora competencial, gràcies a l’augment de la motivació per part dels usuaris.

Així doncs, si vols conèixer a fons els beneficis de l’aplicació d’aquest tipus de jocs a la salut, matricula’t al primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical Faculty Physicians. L’única formació, on comptaràs amb professors de la Harvard Medical School i de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB).

Aquest curs tindrà lloc a Barcelona del 25 al 29 d’abril. Pots fer la teva inscripció enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/ Diputació, 231 (Barcelona). Places limitades.

Back To Top