skip to Main Content
Quins Continguts S’aborden Al Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical Faculty Physicians. Inscriu Te

Quins continguts s’aborden al primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical Faculty Physicians? Inscriu-te!

Del 25 al 29 d’abril, tindrà lloc el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School a Barcelona. Es tracta d’una formació única, doncs és la primera que s’ofereix a Espanya especialitzada en jocs aplicats a la salut. Principalment, els continguts que s’abordaran seran:

  • Les tendències globals en sanitat. S’abordaran els models sanitaris globals, patologies cròniques, seguretat dels pacients, costos i la demografia canviant dels pacients. Es repassaran els reptes de l’atenció sanitària, l’educació i la implicació dels pacients, els problemes amb l’ús de la tecnologia i les oportunitats potencials per innovar.
  • Què són els Serious Games for Health i quin és el seu mercat. Es coneixeran els principals exemples de Serious Games, utilitzats en l’educació dels pacients, la formació de personal sanitari, etc. Pel que fa al mercat, es coneixerà el seu abast actual i els futurs projectes de Serious Games for Health.
  • Disseny de Serious Games. S’analitzaran els principis clau i les teories de percepció cognitiva. Es presentaran models de comportament cognitiu i com relacionar-los amb el game design for health. També, es presentaran metodologies de design thinking per emprar-les al game design.
  • Implementació i sostenibilitat. Es coneixeran els reptes que suposa implementar i determinar l’abast del Serious Games for Health. En aquest sentit, s’analitzarà la formació de personal i usuaris, el correcte emmagatzematge de dades, la interoperabilitat amb les històries clíniques, els sistemes de seguretat, la confidencialitat del pacient i els guanys en relació a la inversió.

Si et dediques professionalment a l’àmbit de la medicina, la fisioteràpia o les ciències de l’esport i vols conèixer a fons les darreres novetats tecnològiques, aplicades a la salut; inscriu-te al primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School, enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/ Diputació, 231 (Barcelona). Places limitades.

Back To Top

[contact-form-7 id="2543" title="Contacto CAT"]