skip to Main Content
Les Millors Estratègies Per Al Disseny, Implementació I Avaluació Dels Jocs Aplicats A La Salut I L’esport

Quines són les millors estratègies per al disseny, implementació i avaluació dels jocs aplicats a la salut i l’esport? Coneix-les a la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School

El programa de la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSESincidirà en la implementació, el disseny i l’avaluació dels jocs aplicats a la salut i l’esport als seus tres cursos, adreçats als professionals de la salut, de l’esport i de les noves tecnologies.

Durant les dues sessions del curs en Serious Games for Health (estàndard), els dies 3 i 4 de juliol, es farà una introducció als jocs aplicats a la salut; es crearan els grups de treball; els preliminars en disseny de jocs; assoliràs el primer repte de disseny; la discussió i prova de Serious Games reals, tenint en compte les tendències del mercat; les opinions dels experts, etc. El segon dia, el 4 de juliol, s’avançarà en tots aquells aspectes relacionats amb aquests jocs aplicats com: el protocol de disseny d’aquestes peces; la seva implementació; les mètriques d’avaluació: KPI’s i ROI; entre altres aspectes.

El 5 de juliolserà el moment de conèixer com s’estan aplicant els Serious Games a l’àmbit de l’esport. En una única sessió, es portarà a terme una introducció a aquest tipus de jocs aplicats, es crearan grups de treball, es presentaran els protocols bàsics de disseny d’aquest tipus de jocs i wearables, assoliràs els fonaments per aplicar-los a la pràctica, analitzaràs els resultats amb les mètriques més adients,  faràs la teva presentació, etc.

Finalment, els dies 6 i 7 de juliol, podràs participar en el curs de Serious Games for Health (avançat); la millor manera d’aprofundir i consolidar coneixements en aquest àmbit. El primer dia, coneixeràs l’estat de l’art dels SGH, faràs networking, definiràs els seus sistemes de recompensa; desenvoluparàs un disseny avançat i presenciaràs diverses demos d’empreses ja consolidades.

El segon dia d’aquesta formació, el 7 de juliolse centrarà en la creació: prototipat, implementació i avaluació dels jocs aplicats a la salut, a través d’eines avançades per a l’analítica de jocs com: Cloud Architectures i “frameworks”. També, duràs a terme el disseny definitiu (segon repte), coneixeràs l’evolució i fonaments científics d’aquestes peces; participaràs en discussions grupals, on es farà comparativa de jocs i la posterior avaluaciócientífica, les conclusions finals, etc.

A més, tot són bones notícies; perquè, un cop finalitzis qualsevol d’aquests cursos, obtindràs un diploma que certificarà el teu aprofitament acadèmic i la teva experiència en un àmbit amb immillorables perspectives de creixement i de futur com són els jocs aplicats.

 L’horari d’aquests tres cursos serà de 9 a 18 hores i s’impartiran a Barcelona (C/ Diputació, 231).  No esperis més i inscriu-te a: info@enti.cat.

Back To Top