skip to Main Content
Quines Competències Assoliràs Amb El Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical School 300×145

Quines competències assoliràs amb el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School?

Del 25 al 29 d’abril tindrà lloc a Barcelona, el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School. La primera formació que s’ofereix a Espanya especialitzada en jocs aplicats a la salut. Es tracta d’un curs d’una setmana de durada i únicament de 50 places, adreçat principalment als professionals de l’àmbit de la salut, l’esport i les noves tecnologies. Durant aquesta formació, coneixeràs els millors exemples de jocs i simuladors aplicats a la salut i se’t mostrarà com aquest tipus de jocs estan dissenyats amb l’objectiu d’obtenir millors resultats sanitaris en els pacients; millorar la formació del personal i fomentar l’educació i l’adherència als tractaments. Però quines competències assoliràs amb aquesta innovadora formació?

En primer lloc, coneixeràs en profunditat els casos pràctics sobre Serious Games for Health, aplicats per exemple a: el tractament de la diabetis, la hipertensió, la nutrició, la rehabilitació d’una lesió. Per tant, assoliràs les eines necessàries per extrapolar tècniques i dinàmiques pròpies de l’àmbit lúdic a un altre camp professional com pot ser: el de la salut i l’esport.

Durant aquest curs, també s’aborden els mètodes de disseny d’aquests jocs amb matèries com: teories de comportament de salut, game design, psicologia del joc, disseny enfocat a l’usuari, anàlisi del joc, disseny d’apps, etc. També es posaran sobre la taula les estratègies d’implementació (paràmetres de game design, enfocaments innovadors, integració al sistema sanitari públic i als sistemes hospitalaris, tècniques de gestió àgil, format game jam, possibilitats de narrativa transmèdia, etc.). I finalment, es tractaran els mètodes d’avaluació i la integració de sistemes i sostenibilitat.

Així doncs, durant aquest curs, tindràs l’oportunitat d’aprendre, debatre, dissenyar i conèixer l’impacte de les noves tecnologies en l’àmbit sanitari. No oblidem que els Serious Games for Health també són una oportunitat per motivar i centrar als usuaris per aconseguir un canvi en el seu comportament, voluntari i en positiu, des de la pedagogia. Aquest tipus de jocs aplicats proporcionen educació, entreteniment i en definitiva, ajuden a oferir una millor atenció sanitària.

No esperis més, fes ja la teva inscripció enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/ Diputació, 231 (Barcelona). Places limitades.

Back To Top

[contact-form-7 id="2543" title="Contacto CAT"]