skip to Main Content
Sgs News

Presentació del primer llibre pràctic “Serious Games for Health. Millora la teva salut jugant”

“Serious Games for Health. Millora la teva salut jugant”, el primer llibre que s’edita a Espanya sobre jocs aplicats a la salut.

 

Serious Games for Health. Millora la teva salut jugant”, el primer llibre que s’edita a Espanya sobre jocs aplicats a la salut, escrit per dos prestigiosos experts en el sector: Yuri Quintana, professor de la Medical School de Harvad Medical Faculty Physicians i Òscar Garcia Pañella, director acadèmic d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc de la Universitat de Barcelona.

Els “Serious Games” o el que és el mateix, “jocs aplicats a la salut”, eduquen, entretenen i afavoreixen un millor accés dels usuaris al món sanitari en totes les seves vessants. Els jocs es dissenyen per tal de promoure millors resultats en la salut dels pacients, per optimitzar la formació dels professionals implicats i promoure l’educació al servei del benestar.

Aquest llibre és el primer a dirigir-se al procés metodològic del disseny de jocs des d’una orientació sanitària que a més, analitza les millores en el sector del videojoc i la salut i ens proporciona un marc d’avaluació, disseny i estratègia. L’exemplar es presentarà aquest dilluns 3 de juliol a les 19.30 hores a l’edifici del Seminari Conciliar de Barcelona i seu de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) al carrer Diputació 231 de Barcelona. L’acte se celebra en el marc de l’inici dels cursos de la primera escola d’estiu a Serious Games for Health and Sport que compten amb la col·laboració de l’Obra Social “la Caixa” i amb el patrocini de FIATC.

L’acte comptarà amb la presència de l’Excm. Sr. José María Lassalle, secretari d’Estat per a la Societat de la Informació i l’Agenda Digital; i les intervencions dels coautors del llibre: Oscar García Pañella Ph.D., director acadèmic de ENTI-UB, i Yuri Quintana, Ph.D., director d’Informàtica de Salut Global de la DCI at Harvard Medical Faculty Physicians.

Es prega confirmació d’assistència a: info@enti.cat / 933233664

Back To Top