skip to Main Content
Mapa Tic Salut 2017

Òscar Garcia Pañella intervindrà a la Jornada Mapa de Tendències en TIC, Salut i Social 2017, destacant l’important paper dels Serious Games for Health

Aquest divendres 15 de desembre de 9.00h a 13.30 h, se celebrarà la Jornada Mapa de Tendències en TIC, Salut i Social, organitzada per la Fundació TicSalut a l’Auditori del TecnoCampus de Mataró. Durant el certamen, es presentarà l’informe del Mapa de Tendències TIC Salut Social, es compartirà l’experiència dels primers pilots del projecte Digital Patient Experience (DPaX), sobre transformació digital i tindran lloc diverses ponències sobre les darreres tendències en realitat virtual, Serious Games, gamificació i intel·ligència artifical aplicades al camp de la salut i el benestar social.

En aquest context, tindran lloc diverses taules rodones com la de Tecnologia 4.0 (experiències + debat), en la qual, intervindrà Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB, que aprofitarà per destacar l’important paper del Serious Games for Health per millorar la salut dels pacients i fer més sostenible el sistema sanitari.

Sens dubte, la Jornada Mapa de Tendències en TIC, Salut i Social 2017 és l’esdeveniment més idoni per conèixer les darreres tendències en salut, encaminades a millorar el benestar dels pacients.

En aquest enllaç pots consultar el programa sencer. A més, podràs seguir la jornada a través de la xarxa, amb el hashtag #MapaTICSS.

Back To Top

[contact-form-7 id="2543" title="Contacto CAT"]