skip to Main Content

NOSALTRES

Divisió Informàtica, BIDMC i Harvard Medical School

La Divisió Informàtica és un dels grups acadèmics i de recerca més antics en l’ús efectiu de les tecnologies de la informació i la comunicació en l’atenció sanitària. Divisió té com a objectius millorar la qualitat i reduir els costos dels tractaments, augmentar la qualitat de l’educació mèdica, millorar la relació metge-pacient i explorar nous punts de vista en la recerca a través de la informàtica.

En les àrees de recerca actuals, s’hi inclouen: sistemes d’aprenentatge online, Serious Games for Health, aplicacions de mòbil per a la salut, aplicacions eHealth o salut electrònica, disseny i avaluació de sistemes d’informació clínics, plataformes de recerca translacional, portals de pacients i implicació dels pacients, processos i anàlisis de millora de la qualitat, sistemes de suport a les decisions sanitàries.

La Divisió és part del Departament de Medicina a Beth Israel Deaconess Medical Center, un dels principals hospitals universitaris de Harvard Medical School.

Més informació a la web oficial de la Division of Clinical Informatics

Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI)

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI) va néixer fruit d’un desig i una necessitat: el desig de poder compartir a Barcelona els estudis i la formació que les millors universitats del món ja estan portant a terme; i la necessitat de contribuir a l’incipient clúster del videojoc de la nostra ciutat amb els millors creatius i professionals del sector. El Grau en Contingut Digital Interactiu d’ENTI, una escola adscrita a la Universitat de Barcelona (UB), és el primer grau en Serious Games d’Espanya. Es va crear conjuntament amb la UB, en col·laboració amb arquitectura i enginyeria.

Els alumnes aprendran com conceptualitzar, dissenyar, crear i gestionar videojocs i Serious Games, també anomenats jocs aplicats, tenint sempre en compte l’abast total del mercat potencial i així poder avaluar l’àmbit d’interès (entreteniment, salut, esports, educació, comunicació, teràpia física, etc.). També aprendran a tenir en compte tots els possibles formats, tant analògics com digitals (PC, Mac, Smartphone, tablet, consola, cinema, vídeo o música).

Més informació a web oficial d’ENTI.

Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES)

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) és una universitat que té com a principal objectiu l’excel·lència i la qualitat dels seus estudis i que vetlla per la formació i el futur dels seus estudiants. Per aquest motiu, el seu professorat està format per professionals qualificats i actius en els diferents sectors laborals, garantint d’aquesta manera un ensenyament complet, actualitzat i de gran qualitat.

Aquest centre ofereix el Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), el Grau en Fisioteràpia i la doble titulació CAFE + Fisioteràpia. A aquestes tres titulacions, EUSES posa a la disposició dels estudiants: un servei de seguiment i assessorament individualitzat en aspectes acadèmics i d’orientació professional. També cal assenyalar que s’introdueix progressivament l’aprenentatge de l’anglès i s’incentiva la recerca i formació complementària dels estudiants a través de jornades, seminaris i cursos desenvolupats per experts dels diferents àmbits de l’esport i la salut, així com la possibilitat de participar en projectes d’investigació o de creació d’empreses.

A més, EUSES dóna totes les facilitats als seus alumnes perquè puguin realitzar pràctiques curriculars i extracurriculars a destacades entitats públiques i privades. Sens dubte, la millor manera perquè l’alumne experimenti en primera persona la realitat professional. D’altra banda, també cal destacar que EUSES, la Universitat de la Salut i l’Esport, ofereix els programes de mobilitat ERASMUS o SICUE que possibiliten a l’estudiant completar la seva formació a reconegudes universitats estatals o europees.

Més informació a la web oficial d’EUSES.

Back To Top

[contact-form-7 id="2543" title="Contacto CAT"]