skip to Main Content
L

Només queden 12 dies per la III edició del curs Serious Games for Health & Sport. Formalitza ja la teva inscripció

Ja s’acosta l’inici del curs Serious Games for Health & Sport, que tindrà lloc a Barcelona del 25 al 29 de juny de 2018, on l’alumnat podrà aprendre a conceptualitzar, dissenyar i implementar solucions rigoroses i realistes per millorar la salut i l’esport, fomentant estils de vida saludables i utilitzant tots els avantatges de la gamificació i les noves tecnologies digitals.

Un professorat reconegut internacionalment s’encarregarà de realitzar la formació. Yuri Quintana, professor de Medicina a la prestigiosa Harvard Medical School i director d’Informàtica Sanitària Global al centre mèdic Beth Israel Deaconess (Boston, Estats Units), Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB, Barcelona i Dani Romero, Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, professor d’EUSES-UdG i preparador físic d’esportistes d’alt nivell.

Un equip multidisciplinar perquè els estudiants del curs rebin una formació molt completa. A més, l’experiència del professorat en desenvolupament d’aplicacions similars també és molt útil en  l’avaluació i assessorament de tots els projectes que es desenvolupin a l’aula. L’alumnat no només rebrà una formació especialitzada en Serious Games sinó que disposarà de totes les eines per llançar un producte al mercat i estudiar la seva viabilitat.

Al llarg d’aquesta innovadora formació, tindràs l’oportunitat de conèixer amb detall l’impacte dels jocs aplicats a la sanitat i l’atenció primària, revisar els millors exemples i conèixer les millors estratègies per al disseny, la implementació i l’avaluació de l’eina digital. En aquesta edició, també podràs complementar-ho amb el vessant dels jocs aplicats a l’esport, adreçats a fomentar l’activitat física, conscienciar sobre el sedentarisme i millorar la motivació i implicació dels pacients.

Podeu realitzar la vostra inscripció al següent enllaç.

Back To Top