skip to Main Content
Matricula’t Al Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical Faculty Physicians Per Conèixer L’impacte De Les Noves Tecnolog 1024×512

Matricula’t al primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical Faculty Physicians, per conèixer l’impacte de les noves tecnologies en el sector sanitari. Places limitades

Actualment, les noves TIC estan transformant l’àmbit sanitari i el treball diari dels professionals de la salut. Dia a dia sorgeixen noves tecnologies que obliguen al personal sanitari a adaptar la seva feina per millorar la seva efectivitat. En aquest sentit, cal destacar el valor positiu dels Serious Games for Health que ajuden a oferir una millor atenció sanitària. Aquests jocs aplicats estan dissenyats per ajudar a obtenir millors resultats sanitaris en els pacients, milloren la formació del personal i fomenten l’educació i els productes sanitaris. Aquests i molts altres aspectes s’abordaran al primer curs sobre Serious Games for Health de la Divisió informàtica del Departament de Medicina de la Harvard Medical Faculty Physicians.

Aquest primer curs sobre Serious Games for Health tindrà lloc a Barcelona del 25 al 29 d’abril. Durant aquesta formació, es coneixeran aquest tipus de jocs aplicats, des d’un vessant teòric i pràctic. S’oferirà un repàs en profunditat a les millors aplicacions i implementacions dels enfocaments del sector vers a aquests sistemes en els sectors de la sanitat i la indústria. També es proporcionarà un marc d’avaluació i estratègia per a sistemes sostenibles. Sens dubte, serà una setmana intensa amb interessants classes, lectures i networking amb experts del sector. Tot això de la mà del millor equip docent, format per Yuri Quintana, professor de la Harvard Medical School i Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies (ENTI-UB).

Un cop finalitzis aquest curs, obtindràs una perspectiva àmplia de com les noves tecnologies no són el futur, sinó el present en el creixement exponencial que pot experimentar el sector de la salut. A més, adquiriràs criteri sobre el funcionament d’un sector que impregnarà tot l’àmbit laboral sanitari en els propers anys, sent capaç d’anticipar-te al canvi tecnològic que experimentarà aquest àmbit.

Per tant, aquesta formació s’adreça principalment a: metges, personal d’infermeria, directors de l’àmbit sanitari, organitzacions de la sanitat pública i innovadors del sector privat. Així doncs, si treballes en l’àmbit sanitari i vols optimitzar el teu dia a dia, desenvolupant amb major eficiència la teva tasca assistencial; matricula’t al primer curs sobre Serious Games for Health de la Divisió informàtica del Departament de Medicina de la Harvard Medical Faculty Physicians.

Back To Top