skip to Main Content

PRIMER LLIBRE SOBRE JOCS APLICATS DEL MERCAT:
‘SERIOUS GAMES FOR HEALTH. MEJORA TU SALUD’

libro

‘Serious Games for Health. Mejora tu salud jugando’ és el primer llibre pràctic que s’edita a Espanya sobre jocs aplicats a la salut. Els seus autors són dos autèntics experts en la matèria: Yuri Quintana, professor de la prestigiosa universitat internacional, Harvard Medical School Òscar Garcia PañellaDirector Acadèmic d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.

El present llibre és el primer a adreçar-se al procés metodològic del disseny de jocs des d’una orientació sanitària. A més d’aplicatius, tendències i bones pràctiques, també fa referència al protocol d’implementació. Cal assenyalar que no s’orienta exclusivament als tecnòlegs, al contrari, s’adreça a un ampli ventall de perfils professionals. A més, al llarg de les diverses pàgines d’aquesta publicació, sempre se situa el concepte per davant de la plataforma. És a dir, la psicologia abans que la tecnologia.

Sens dubte, ‘Serious Games for Health. Mejora tu salud jugando’ s’està convertint en un llibre de referència pels professionals d’aquest sector i a més, és especialment recomanable, si vols inscriure’t al curs de Serious Games for Health & Sport del 25 al 29 de juny del 2018.

Si el vols comprar a través del següent enllaç, tindràs un 5% de descompte i les despeses d’enviament gratuïtes.

Back To Top