skip to Main Content
K

La salut i l’esport més a prop que mai a la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES

Del 3 al 7 de juliol, Barcelona acollirà la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la mà de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES. Aquesta innovadora formació acosta el camp de la salut i l’esport, mostrant entre altres aspectes: l’impacte dels Serious Games en la sanitat pública, l’atenció primària i l’àmbit esportiu, una revisió dels millors exemples i els resultats mesurables en ambdós sectors, les millors estratègies per al disseny, la implementació i l’avaluació dels mateixos, entre molts altres aspectes.

Així doncs, en aquesta nova edició podràs triar entre tres opcions formatives diferents i alhora, complementàries:

  • El Curs bàsic en Serious Games for Health (SGH). La durada serà de dos dies: del dilluns 3 a dimarts 4 de juliol. S’oferirà una introducció als SGH, es treballarà en el disseny de prototipus reals, seguint protocols establerts, aplicant mètriques d’avaluació: mesurament, KPI’s i ROI, etc.
  • El Curs en Serious Games Sport (SGS). Únicament, tindrà lloc el dimecres 5 de juliol. El seu objectiu principal és mostrar els jocs aplicats que permeten ajudar a obtenir millors resultats esportius, optimitzant la formació i fomentant l’educació i els productes relacionats amb aquest sector. Durant aquesta formació, també s’oferirà un repàs a les millors aplicacions i implementacions dels enfocaments del sector cap a aquests sistemes en el sector de l’esport i la seva indústria.
  • El Curs avançat en Serious Games for Health (SGH). Del dijous 6 al divendres 7 de juliol, tindrà lloc aquesta segona formació amb l’objectiu d’aprofundir més en aquest àmbit. Els assistents podran implementar i avaluar els SGH, coneixeran l’evolució i la ciència d’aquests jocs, es duran a terme discussions grupals, comparativa de jocs i posterior avaluació científica, entre molts altres aspectes.

A més, comptaràs amb un equip docent de primer nivell: en els cursos en salut, cal destacar a professionals de la talla de: Yuri Quintana, professor de Medicina a la prestigiosa Harvard Medical School (Boston, Estats Units); Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i Doctor, expert en temàtiques com les Tecnologies de l’Entreteniment, els Serious Games, la gamificació i la creativitat i Mariano Gacto, Doctor en Gestió de Qualitat Assistencial en Serveis de Salut.

En canvi, al curs en jocs aplicats a l’esport cal destacar a experts com: Raúl Peláez, expert en anàlisi de dades del Futbol Club Barcelona, des de l’any 2010; Adrià Martin, Doctorand en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, amb una àmplia experiència professional com a Tècnic a l’Observatori Català de l’Esport i membre de la junta directiva de l’Associació Espanyola d’Investigació Social Aplicada a l’Esport (AEISAD) i Dani Romero, Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Soci fundador, CEO i preparador físic al centre de medicina esportiva, ReSport Clinic de Barcelona.

L’horari dels tres cursos serà de 9 a 18 hores. Aposta per una formació innovadora, en la qual, salut i esport es donen la mà, estudiant a la primera escola d’estiu en jocs aplicats de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES

Back To Top