skip to Main Content
L

La III edició del Curs en Serious Games for Health & Sport proposa solucions innovadores per millorar la salut i l’esport. Informa’t!

Del 25 de juny al 29 de juny del 2018, tindrà lloc el III Curs en Serious Games for Health & Sport, una formació especialitzada i eminentment pràctica que té com a objectiu la conceptualització i implementació de solucions realistes i duradores per millorar la salut i l’esport. En aquesta nova edició tornarem a comptar amb un equip docent de primer nivell, format per Yuri Quintana, professor de l’Harvard Medical School, Òscar Garcia Pañella, director acadèmic d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i Daniel Romero, professor d’EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport.

Però, què aprendràs en aquesta nova formació? Coneixeràs tot allò relacionat amb els Serious Games for Health and Sport amb un enfocament holístic i transversal. Es posaran sobre la taula les aplicacions per a la promoció de la salut, les noves tecnologies per a l’esport, es portarà a terme una revisió de les aplicacions clíniques, les tècniques avançades de disseny utilitzant models conductuals, es tindran en compte aspectes de disseny d’aquest tipus de jocs, eines per a la implementació, estudi de les tendències de mercat, s’aplicaran mètodes d’avaluació dels jocs aplicats a la salut i l’esport, s’aplicaran tecnologies per a implementacions a gran escala, sense deixar de banda la part pràctica que es portarà a terme als tallers de gamificació, on dissenyaràs, implementaràs i també avaluaràs els resultats.

A més, aprofundiràs en diversos aspectes sobre aquest tipus de jocs aplicats com l’impacte dels Serious Games for Health (SGH) en la sanitat pública i l’atenció primària i també, la influència dels Serious Games for Sport (SGS) a tots els estrats de l’esport, tant a nivell de qui ho practica com de qui dissenya les bones pràctiques i realitza els seguiments. I sens dubte, tindràs l’experiència de participar en el disseny d’aquest tipus de joc aplicat.

Finalment, tot són avantatges perquè en aquesta nova edició del III Curs en Serious Games for Health & Sport, podràs escollir entre tres opcions: el Bàsic (dos dies), durant el qual, s’oferirà una introducció al disseny i es revisaran els millors exemples Serious Games for Health; el Bàsic + Sport (3 dies),  centrat en els Serious Games aplicats a l’àmbit de la salut i l’esport, en el qual, compartiràs una metodologia i un protocol de disseny d’aquests jocs aplicats i finalment, l’Avançat (5 dies), durant el qual, aprofundiràs en diversos aspectes d’aquest tipus de jocs aplicats com l’impacte dels Serious Games for Health (SGH) en la sanitat pública i l’atenció primària i també, la influència dels Serious Games for Sport (SGS) a tots els estrats de l’esport, tant a nivell de qui ho practica com de qui dissenya les bones pràctiques i realitza els seguiments.

En aquest enllaç, pots consultar el programa del III Curs en Serious Games for Health & Sport.

Back To Top