skip to Main Content
Acreditació Sgh

La III edició del curs en Serious Games for Health & Sport permetrà la convalidació de crèdits als professionals de l’àmbit sanitari

De nou, el curs en Serious Games for Health & Sport, que tindrà lloc del 25 de juny al 29 de juny del 2018, ha rebut 6,4 crèdits del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i de la Comissió de Formació Continuada del Sistema Nacional de salut que van destinats de la següent forma: el Bàsic: 3 crèdits, el Bàsic + Sport: 1,4 i l’Avançat: 3 crèdits. Aquests crèdits van adreçats a les següents categories de professionals de l’àmbit sanitari: Metges/Medicina familiar i comunitària; Fisioterapeutes; Infermers; Físics en Ciències de la salut; Odontòlegs i Psicòlegs clínics en Ciències de la salut.

Així doncs, enguany, tens l’oportunitat d’inscriure’t al curs Serious Games for Health & Sport Bàsic amb una durada de 2 dies; en el qual, aprendràs l’essència dels jocs aplicats a la salut, amb una introducció al disseny i revisió dels millors exemples de SGH; el curs Bàsic + Sport amb una durada de 3 dies, durant el qual, assoliràs coneixements relacionats amb els Serious Games aplicats a l’àmbit de la salut i l’esport, compartint una metodologia i un protocol de disseny d’aquests jocs aplicats i el curs Avançat de 5 dies, al llarg del qual, aprofundiràs en diversos aspectes d’aquest tipus de jocs aplicats com l’impacte dels Serious Games for Health (SGH) en la sanitat pública i l’atenció primària i també, la influència dels Serious Games for Sport (SGS) a tots els estrats de l’esport.

Amb aquest curs, els professionals de l’àmbit sanitari podran assolir una àmplia perspectiva sobre com les noves tecnologies no són el futur; sinó el present en el creixement exponencial que pot experimentar el sector de la salut amb la irrupció de les noves TIC. També tindràs l’oportunitat d’adquirir criteri sobre el funcionament d’un sector que impregnarà tot l’àmbit laboral sanitari en els propers anys. A més, aquesta formació tan posada al dia, et permetrà anticipar-te al canvi tecnològic que experimentarà el camp de la salut, de la mà d’un excel·lent equip docent.

D’altra banda, aquesta formació també s’adreça als professionals de l’esport com: professors d’Educació física, entrenadors professionals, preparadors físics. Els quals tindran l’oportunitat de conèixer el creixement exponencial que pot experimentar aquest sector, gràcies a la irrupció dels Serious Games for Sport i les noves tecnologies. Tot plegat, els permetrà millorar els plantejaments esportius en l’assistència als esportistes, passant per estadístiques en temps real dels comportaments sobre la base de les diferents activitats, entre molts altres aspectes.

En definitiva, si estàs estudiant algunes de les titulacions universitàries citades, vinculades amb l’àmbit sanitari; podràs convalidar-te fins a 3 crèdits.

Recorda:

Curs en Serious Games for Health & Sport

Bàsic: 3 crèdits.

Bàsic + Sport: 1,4.

Avançat: 3 crèdits.

Del 25 de juny al 29 de juny del 2018, tindrà lloc a Barcelona, la III edició del curs en Serious Games for Health & Sport. Fes ja la teva inscripció a: info@enti.cat

Back To Top