skip to Main Content
J+

III Curs Serious Games for Health and Sport: aprèn a crear solucions innovadores per a la millora de la salut i l’esport

Del 25 de juny al 29 de juny, Barcelona acollirà la III edició del curs en Serious Games for Health & Sport, amb la col·laboració de la Harvard Medical School, ENTI-UB, la Universitat del Videojoc i EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport. Enguany, podràs escollir entre tres opcions del mateix curs: el Bàsic amb una durada de dos dies, el Bàsic + Sport de 3 dies i l’Avançat amb una durada de 5 dies.

L’objectiu d’aquesta formació és aprendre, conceptualitzar i implementar solucions realistes i duradores per millorar la salut i l’esport. A càrrec d’un equip docent expert i de reconegut prestigi en el sector, format per Yuri Quintana, professor de l’Harvard Medical School, Òscar Garcia Pañella, director acadèmic d’ENTI-UB i Daniel Romero, professor d’EUSES-UdG, coneixeràs les millors aplicacions per a la promoció de la salut i alhora, les noves tecnologies per a l’esport.

Si decideixes realitzar el curs bàsic, aprendràs l’essència dels Serious Games for Health, és a dir, dels jocs aplicats a la salut. Al llarg d’aquesta formació, s’oferirà una introducció al disseny de jocs, es revisaran els millors exemples, s’estudiarà la mida del mercat, les tècniques avançades de disseny, les eines per a la implementació i podràs participar en dos tallers de gamificació, en els quals, es portaran a terme demos de jocs aplicats a la salut. En canvi, al curs Bàsic + Sport, treballaràs coneixements relacionats amb els Serious Games aplicats tant a l’àmbit de la salut com de l’esport, compartint una metodologia i un protocol de disseny d’aquests jocs aplicats. També, es revisaran les aplicacions clíniques i les tècniques avançades de disseny utilitzant models conductuals.

Finalment, si decideixes estudiar el curs Avançat de 5 dies, de dilluns a divendres, aprofundiràs en diversos aspectes d’aquest tipus de jocs aplicats com l’impacte dels Serious Games for Health (SGH) en la sanitat pública i l’atenció primària i també, la influència dels Serious Games for Sport (SGS) a tots els estrats de l’esport, tant a nivell de qui ho practica com de qui dissenya les bones pràctiques i realitza els seguiments. També, hi haurà un apartat dedicat als mètodes d’avaluació dels Jocs Seriosos per a la Salut i a les tecnologies per a implementacions a gran escala.

Si ets professional de la salut, l’esport o les noves tecnologies; inscriu-te al III Curs Serious Games for Health and Sport. Més informació en aquest enllaç.

Back To Top