skip to Main Content
Sg4h

GlucoSentry, el braçalet intel·ligent per un millor control de la diabetis

Avui us presentem ‘GlucoSentry’, una aplicació tecnològica i un braçalet que integra un mesurador de glucosa amb connexió bluetooth  que avisa de les possibles pujades i baixades sobtades dels nivells de sucre en sang. El dispositiu integra un petit dispositiu que realitza lectures automàtiques cada 5 minuts.

Aquesta idea, ja desenvolupada, està pensada per millorar d’una manera enorme la qualitat de vida dels pacients afectats amb diabetis. Un dels principals problemes que tenen és la manca d’informació en temps real sobre els seus nivells de glucèmia, ja que són molt estables i poden causar afectacions greus a l’organisme.

La tecnologia està modificant completament l’àmbit de la salut. Aplicacions com aquesta estan irrompent amb molta força. Amb el Curs en Serious Games for Health & Sport a més podràs integrar els beneficis de la gamificació amb les noves tecnologies.

El curs tindrà lloc del 25 al 29 de juny del 2018 i comptarà amb un professorat reconegut internacionalment. Yuri Quintana, professor de l’Havard Medical School, Òscar Garcia, director acadèmic d’ENTI-UB i Daniel Romero, professor d’EUSES-UdG dirigeixen el curs. Més informació al següent enllaç.

Back To Top