skip to Main Content
D

Es publica ‘Serious Games for Health. Mejora tu salud jugando’, el primer llibre de referència sobre jocs aplicats a la salut

Aquest dimarts 2 de maig surt a la venda: ‘Serious Games for Health. Mejora tu salud jugando’, el primer llibre pràctic que s’edita a Espanya sobre jocs aplicats a la salut. Els seus autors són dos autèntics experts en la matèria: Yuri Quintana, professor de la prestigiosa universitat internacional, Harvard Medical School i Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.

Els jocs aplicats a la salut eduquen, entretenen i afavoreixen un millor accés dels usuaris al món sanitari en tots els seus vessants. A més, per a aquest sector suposen una oportunitat sense precedents, pel que fa a la motivació i el canvi de conducta de les persones en relació a les seves malalties. Aquestes peces es dissenyen per promoure millors resultats en la salut dels pacients, per millorar la formació dels professionals implicats i promoure l’educació al servei de la salut. Actualment, la indústria del joc aplicat a la salut està valorada en milers de milions d’euros i disposa de centenars de productes i prototips que s’han dissenyat, des dels àmbits acadèmic i comercial. En aquest sentit, aquest llibre analitza les millores en el sector i proporciona un marc d’avaluació, disseny i estratègia que a més, vol ser sostenible.

Aquesta primera publicació també se centra en el procés metodològic del disseny de jocs des d’una orientació sanitària. A més d’aplicatius, tendències i bones pràctiques, també fa referència al protocol d’implementació. Cal assenyalar que no s’orienta exclusivament als tecnòlegs, al contrari, s’adreça a un ampli ventall de perfils professionals. A més, al llarg de les diverses pàgines d’aquesta publicació, sempre se situa el concepte per davant de la plataforma. És a dir, la psicologia abans que la tecnologia.

Per tot plegat, ‘Serious Games for Health. Mejora tu salud jugando’ esdevindrà un llibre de referència pels professionals d’aquest sector. Sens dubte, és especialment recomanable, si vols inscriure’t als tres cursos de la primera escola d’estiu en Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School.

Pots comprar aquest llibre, a través del següent enllaç. A més, si afegeixes el codi promocional HEALTH2017, tindràs un 5% de descompte i les despeses d’enviament gratuïtes.

Back To Top