skip to Main Content
5

Els Serious Games, protagonistes d’una de les Jam Today, organitzades per ENTI-UB, la Universitat del Videojoc

Recuperem l’edició del 2016 del projecte europeu Jam Today BCN, organitzat per l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc i el Citilab de Cornellà de Llobregat; doncs, els Serious Games o Jocs aplicats van ser els grans protagonistes d’aquesta jornada. Els participants van poder dissenyar i desenvolupar videojocs, solucions tecnològiques i experiencials relacionades amb la promoció d’un estil de vida saludable. De fet, el lema emprat va ser el de: “Well Being”.

Al llarg d’aquest esdeveniment, van ser moltes les propostes que es van posar sobre la taula, relacionades directament amb la transmissió de coneixements o el canvi d’hàbits. A més, l’avantatge d’aquest tipus de jocs aplicats és el fet d’aprendre jugant. Per tant, es converteixen en una experiència lúdica, que afavoreix l’adopció de noves rutines més beneficioses per a la salut; l’anomenat ‘play healthy’.

Si vols conèixer en profunditat aquest tipus d’apps; fes ja la teva inscripció a la III edició del curs de Serious Games for Health & Sport. Del 25 de juny al 29 de juny a Barcelona, tindràs l’oportunitat de realitzar aquesta innovadora formació; durant la qual, aprendràs a conceptualitzar i implementar solucions realistes i duradores per millorar la salut i l’esport.

En definitiva, al llarg d’aquest curs, s’abordarà tot allò relacionat amb els Serious Games for Health and Sport amb un enfocament transversal. Coneixeràs les aplicacions per a la promoció de la salut, les noves tecnologies per a l’esport, es revisaran les aplicacions clíniques, les tècniques avançades de disseny utilitzant models conductuals, es tindran en compte aspectes de disseny d’aquest tipus de jocs, eines per a la implementació, estudi de les tendències de mercat, s’aplicaran mètodes d’avaluació d’aquest tipus de jocs, entre molts altres aspectes.

Posa’t al dia sobre els jocs aplicats a la salut i l’esport amb el III Curs en Serious Games for Health & Sport. Informa’t en aquest enllaç.

Back To Top