skip to Main Content
2017 18Julio 1Q Edificios Ecologicos 01

Els Serious Games com eina d’inclusió social: el cas de ‘Moss’ i la llengua de signes

Aquest febrer, arriba al mercat el videojoc Moss, desenvolupat per Polyarc Games. Un joc de realitat virtual basat en l’experiència d’utilitzar la llengua de signes per a comunicar-se i poder resoldre el joc.

La principal característica d’aquest videojoc és que el seu protagonista principal, el simpàtic ratolí Quill, només es comunica amb el llenguatge de signes basat amb el sistema American Sign Languaje (ASL), oferint una experiència de jugabilitat totalment nova i la possibilitat d’incloure a part de la població amb discapacitat auditiva.

Podeu veure el tràiler oficial d’aquest videojoc fent clic en aquest enllaç.

Si vols aprendre a desenvolupar jocs com Moss, aplicats a la salut i a l’esport inscriu-te a la III edició del curs de Serious Games for Health & Sport, impartit per l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES-UdG), amb la col·laboració de Harvard Medical School Teaching Hospital.

Els prestigiosos professors Oscar García Pañella, director de l’ENTI-UB i Yuri Quintana, referència en el sector i professor de Harvard, explicaran mitjançant una metodologia pràctica com poder desenvolupar videojocs des d’una orientació sanitària.

Back To Top