skip to Main Content
D

Els cursos de la primera escola d’estiu de la Harvard Medical School permeten la convalidació de fins a tres crèdits als professionals de l’àmbit sanitari com Metges/Medicina familiar i comunitària; Fisioterapeutes; Infermers; Físics en Ciències de la salut; Odontòlegs i Psicòlegs clínics en Ciències de la salut

La primera escola d’estiu de la Harvard Medical School, centrada en el Serious Games for Health and Sport ha rebut 7,4 crèdits del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i de la Comissió de Formació Continuada del Sistema Nacional de salut que van destinats de la següent forma: Serious Games for Health (estàndard): 3 crèdits, Serious Games for Sport: 1,4 i Serious Games for Health (avançat): 3 crèdits. Aquests crèdits van adreçats a les següents categories de professionals de l’àmbit sanitari: Metges/Medicina familiar i comunitària; Fisioterapeutes; Infermers; Físics en Ciències de la salut; Odontòlegs i Psicòlegs clínics en Ciències de la salut.

Així doncs, enguany s’oferiran tres cursos: el de Serious Games for Health (estàndard): el 3 i 4 de juliol; el de Serious Games for Health (avançat): el 6 i 7 de juliol i el de Serious Games for Sport: únicament el 5 de juliol. Per tant, tindràs l’oportunitat d’adquirir una visió global del món sanitari, incorporant també, el vessant de la salut aplicada a l’esport.

A través dels dos cursos especialitzats en salut, els professionals de l’àmbit sanitari podran assolir una àmplia perspectiva sobre com les noves tecnologies no són el futur; sinó el present en el creixement exponencial que pot experimentar el sector de la salut amb la irrupció de les noves TIC. També tindran l’oportunitat d’adquirir criteri sobre el funcionament d’un sector que impregnarà tot l’àmbit laboral sanitari en els propers anys. A més, aquesta formació tan posada al dia, els permetrà anticipar-se al canvi tecnològic que experimentarà el camp de la salut, de la mà d’un excel·lent equip docent.

D’altra banda, el curs de Serious Games for Sport s’adreça a: professors d’Educació física, entrenadors professionals, preparadors físics…, és a dir, a professionals de l’esport. Els quals tindran l’oportunitat de conèixer el creixement exponencial que pot experimentar aquest sector, gràcies a la irrupció dels Serious Games for Sport i les noves tecnologies. Tot plegat, els permetrà millorar els plantejaments esportius en l’assistència als esportistes, passant per estadístiques en temps real dels comportaments sobre la base de les diferents activitats, entre molts altres aspectes.

En definitiva, si estàs estudiant algunes de les titulacions universitàries citades, vinculades amb l’àmbit sanitari; podràs convalidar-te fins a 3 crèdits. Recorda:

Serious Games for Health (estàndard): 3 crèdits.

Serious Games for Sport: 1,4.

Serious Games for Health (avançat): 3 crèdits.

Del 3 al 7 de juliol, tindrà lloc a Barcelona, la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport. Fes ja la teva inscripció a: info@enti.cat

Back To Top