skip to Main Content
Escolaimg 3 0

El vessant experiencial i pràctic, una característica comuna als tres cursos de la primera escola d’estiu en jocs aplicats de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES

La primera escola d’estiu en jocs aplicats de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES aposta per una formació especialitzada i eminentment pràctica, adreçada als professionals de la salut, l’esport i de les noves tecnologies. Per aquest motiu, tant als dos cursos sobre Serious Games for Health (SGH): estàndard i avançat, com al de Serious Games for Sport (SGS) es posa el focus en el vessant experiencial i pràctic.

Així doncs, al llarg d’aquests tres cursos, coneixeràs les millors aplicacions i implementacions en l’àmbit sanitari i esportiu, revisaràs els millors exemples i els resultats mesurables, aprendràs a aplicar les millors estratègies per al disseny, la implementació i l’avaluació dels mateixos. Per tant, coneixeràs les quatre fases crucials en la creació d’un joc aplicat a la salut o l’esport: la planificació estratègica, la captació de recursos, la programació i desenvolupament del prototip i finalment, la venda del joc aplicat, és a dir, la seva introducció al mercat.

Centrant-nos en els continguts de cada curs; cal destacar que en el cas del curs sobre Serious Games for Health (SGH) estàndard, s’oferirà una introducció als jocs aplicats a la salut; es crearan els grups de treball; els preliminars en disseny de jocs; assoliràs el primer repte de disseny; la discussió i prova de Serious Games reals, tenint en compte les tendències del mercat; les opinions dels experts, etc. El segon dia, el 4 de juliol, s’avançarà en tots aquells aspectes relacionats amb aquests jocs aplicats com: el protocol de disseny d’aquestes peces; la seva implementació; les mètriques d’avaluació: KPI’s i ROI; entre altres aspectes.

Enguany, aquesta formació es complementa amb el vessant de l’esport amb el curs en Serious Games Sport (SGS). Durant una única sessió, es durà a terme una introducció als jocs aplicats a l’àmbit esportiu, es crearan grups de treball, coneixeràs els protocols bàsics de disseny d’aquest tipus de jocs, aprendràs els fonaments per aplicar-los a la pràctica, analitzaràs els resultats amb les mètriques més adients,  faràs la teva presentació, etc.

Finalment, els dies 6 i 7 de juliol, podràs participar en el curs en Serious Games for Health (avançat); la millor manera d’aprofundir i consolidar coneixements en aquest àmbit. El primer dia, coneixeràs l’estat dels SGH, faràs networking, definiràs els seus sistemes de recompensa; desenvoluparàs un disseny avançat i presenciaràs diverses demos d’empreses ja consolidades. El segon dia d’aquesta formació, el 7 de juliol, es posarà el focus en la creació: prototipat, implementació i avaluació dels jocs aplicats a la salut, a través d’eines avançades per a l’analítica de jocs com: Cloud Architectures i “frameworks”. També, duràs a terme el disseny definitiu (segon repte), coneixeràs l’evolució i fonaments científics d’aquestes peces; participaràs en discussions grupals, on es farà comparativa de jocs i la posterior avaluació científica, les conclusions finals, etc.

En definitiva, als tres cursos de la primera escola d’estiu en jocs aplicats de la Harvard Medical School, s’ofereix una formació amb una sòlida base científica i amb un predomini de la part pràctica, perquè siguis capaç d’implementar els Serious Games al teu dia a dia professional.

L’horari dels tres cursos serà de 9 a 18 hores i s’impartiran a Barcelona (C/ Diputació, 231).  Si estàs interessat a assistir-hi; envia un correu electrònic a: info@enti.cat.

Back To Top