skip to Main Content
Captura

El sector dels Serious Games en ple creixement: arribarà als 5,500 milions de dòlars el 2020

Segons un estudi publicat per la consultora Marketandmarkets, la indústria dels Serious Games creixerà una mitjana anual del 16,38% fins al 2020, fins a arribar a una xifra de negoci de 5,449 milions de dòlars.

L’anàlisi cobreix els jocs i tècniques de gamificació aplicades a una gran varietat de sectors: la salut, l’educació, l’esport, la indústria aeronàutica, els mitjans de comunicació o el sector corporatiu. Una de les tendències que l’informe ha detectat, és que cada cop són més les empreses de l’àmbit purament corporatiu que aposten pel desenvolupament d’aplicacions basades en el joc, i que les experiències de Serious Games a l’aula estan tenint molt bona acceptació.

El gran retorn de la inversió i la necessitat d’interactuar amb les audiències són els factors que estan conduint aquest augment. Per altra banda, la falta d’un coneixement teòric al conceptualitzar el joc o la manca de consciència sobre les possibilitats d’un Serious Games són les principals limitacions.

En aquest sentit, el curs de Serious Games for Health & Sport et donarà les eines necessàries per poder pensar, dissenyar i desenvolupar el teu propi projecte de videojoc aplicat. Un professorat reconegut internacionalment cobrirà les dues vessants, tant la teòrica com la pràctica perquè la formació sigui la més completa possible.

Back To Top