skip to Main Content
´l

El professor Raúl Peláez, expert en anàlisi de dades del Futbol Club Barcelona, s’incorpora a l’equip docent de la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la prestigiosa Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES

La primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la prestigiosa Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES compta amb una nova incorporació al seu equip docent: el professor Raúl Peláez, expert en anàlisi de dades del Futbol Club Barcelona, des de l’any 2010; quant a la seva formació acadèmica, cal destacar que és Graduat en Multimèdia i en l’àmbit professional, cal assenyalar que és entrenador de futbol amb una xarxa de contactes professionals del món de l’esport, procedent dels cinc continents. També ha participat en un gran nombre de projectes de l’entitat, entre ells COR, com a plataforma d’integració de dades, el Departament de Ciències de l’Esport, l’Sports Technology Symposium o el Barça Innovation Hub. A més, de col·laborar amb institucions de prestigi internacional com la FIFA o el Comitè Olímpic dels EEUU.

Peláez juntament amb el professor Adrià Martin, Doctorand en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, amb una àmplia experiència professional com a Tècnic a l’Observatori Català de l’Esport i membre de la junta directiva de l’Associació Espanyola d’Investigació Social Aplicada a l’Esport (AEISAD) i Dani Romero, Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Soci fundador, CEO i preparador físic al centre de medicina esportiva, ReSport Clinic de Barcelona s’encarregaran de conduir el curs en Serious Games for Sport que se celebrarà el 5 de juliol.

Aquests tres professors, que excel·leixen en el seu camp, seran els encarregats de mostrar com aquests jocs aplicats poden ajudar a obtenir millors resultats esportius, optimitzant la formació del personal i fomentant l’educació i els productes relacionats amb aquest sector; conscienciaran sobre l’impacte dels SGS en tots els estrats de l’esport; tant a nivell de qui ho practica com de qui dissenya les bones pràctiques i realitza els seguiments; oferiran un repàs a les millors aplicacions i implementacions dels enfocaments del sector cap a aquests sistemes en el sector de l’esport i la seva indústria; proporcionaran un marc d’avaluació i estratègia per a sistemes sostenibles dissenyats des dels sectors acadèmic i comercial, entre molts altres aspectes.

D’altra banda, els cursos sobre Serious Games for Health: estàndard i avançat estaran encapçalats per un professorat expert com: Yuri Quintana, professor de Medicina a la prestigiosa Harvard Medical School (Boston, Estats Units); Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) i Doctor, expert en temàtiques com les Tecnologies de l’Entreteniment, els Serious Games, la gamificació i la creativitat; Mariano Gacto, Doctor en Gestió de Qualitat Assistencial en Serveis de Salut. També, ha exercit com a funcionari de carrera en el sistema francès de salut com a fisioterapeuta i com a Coordinador general de rehabilitació a l’Hospital de Castelnaudary.

En definitiva, de la mà d’un equip docent especialitzat i vinculat professionalment als jocs aplicats a la salut i l’esport, aprendràs les tendències globals en sanitat; què són els Serious Games for Health i for Sport, quins són els seus respectius mercats; el disseny d’aquest tipus de jocs, així com, la seva implementació i sostenibilitat. A més, coneixeràs els millors exemples i simuladors d’ambdós tipus de peces. S’analitzaran els casos pràctics que han tingut més o menys èxit. Per tant, coneixeràs en detall, els seus punts forts, la seva metodologia d’avaluació i la fiabilitat dels resultats.

Per tot plegat, els tres cursos de la primera escola d’estiu de la Harvard Medical School s’adrecen a un ampli ventall de professionals: metges, infermers, fisioterapeutes, podòlegs, treballadors socials, psicòlegs…; directius i caps de gestió d’informació de l’Administració sanitària, emprenedors; professionals de l’esport: directius, caps de gestió d’informació, gestors esportius i altres membres de l’administració esportiva; organismes del govern dedicats a l’esport, associacions i entitats sense ànim de lucre dedicades a fomentar l’activitat física i esportiva, entre altres.

Estudia amb un professorat de prestigi altament qualificat. Inscriu-te en els cursos de Serious Games for Health (estàndard): el 3 i 4 de juliol; el de Serious Games for Health (avançat): el 6 i 7 de juliol i el de Serious Games for Sport, el 5 de juliol de la primera escola d’estiu de la Harvard Medical School. Reserva la teva plaça enviant un correu electrònic a: info@enti.cat

*L’horari dels tres cursos serà de 9 a 18 h.

Back To Top