skip to Main Content
Serious

El curs de Serious Games for Health & Sport: Un professorat reconegut internacionalment

La tercera edició del curs en Serious Games for Health & Sport tindrà lloc a Barcelona del 25 del 29 de juny, on podràs aprendre a conceptualitzar, implementar i dissenyar solucions realistes per millorar la salut i l’esport aprofitant totes els avantatges de la gamificació i les noves tecnologies.

A més comptaràs amb un professorat de primer nivell, referent internacionalment, format per Yuri Quintana, professor de Medicina a la prestigiosa Harvard Medical School i director d’Informàtica Sanitaria Global al centre mèdic Beth Israel Deaconess (Boston, Estats Units). Quintana està especialitzat en sistemes globals d’informació sanitària així com en tecnologies aplicades a la salut i al benestar.

Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB, Barcelona), expert en temàtiques com les Tecnologies de l’Entreteniment, els Serious Games, la gamificació i la creativitat, també és professor del curs.

Per altra banda també comptaràs amb Dani Romero, Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, professor d’EUSES-UdG i preparador físic d’esportistes d’alt nivell.

Si vols desenvolupar les teves eines tecnològiques per fomentar estils de vida saludables, i rebre l’assessorament professional d’un equip docent de primer nivell, ja pots realitzar la teva inscripció al següent enllaç.

Back To Top