skip to Main Content
Serious Games

Descobreix els avantatges de la gamificació aplicada a la salut i l’esport amb la III Edició del curs en Serious Games for Health & Sport

Com poden els jocs i les noves tecnologies digitals millorar l’atenció sanitària i fomentar l’esport? Un equip docent expert i de reconegut prestigi en el sector, format per Yuri Quintana, director de la Global Health Informatics a la Division of Clinical Informatics, Beth Israel Deaconess Medical Center i professor de la Harvard Medical School, Òscar Garcia Pañella, director acadèmic d’ENTI-UB i Daniel Romero, professor d’EUSES-UdG t’ensenyarà a conceptualitzar i implementar solucions realistes aplicades a la salut i l’esport.

Enguany, per tal d’adaptar-nos a les teves necessitats, podràs escollir entre tres opcions del mateix curs: el Bàsic amb una durada de dos dies, el Bàsic + Sport de 3 dies i l’Avançat amb una durada de 5 dies. Les tres varietats ofereixen un excel·lent equilibri entre la teoria i les recomanacions, coneixement i eines pràctiques que l’equip docent pot aportar.

L’objectiu del curs és que l’alumnat pugui desenvolupar les seves pròpies eines tecnològiques efectives, tenint en compte la realitat del mercat i la seva viabilitat econòmica.

El curs en Serious Games for Health & Sport tindrà lloc a Barcelona del 25 al 29 de juny i compta amb el patrocini de FIATC Assegurances. Podeu obtenir més informació sobre el funcionament dels estudis al següent enllaç.

Back To Top