skip to Main Content
Osona Historia3 Cat

Coneixes el programa dels cursos en Serious Games for Health and for Sport de la primera escola d’estiu en jocs aplicats de la Harvard Medical School?

Del 3 al 7 de juliol tindrà lloc la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES. Una innovadora proposta acadèmica centrada en la implementació, el disseny i l’avaluació dels jocs aplicats a la salut i l’esport a través de tres cursos, adreçats als professionals de la salut, de l’esport i de les noves tecnologies.

En concret, es desenvoluparan dos cursos en salut (l’estàndard i l’avançat) i un en esport. Per tant, tindràs l’oportunitat de conèixer amb detall l’impacte d’aquests jocs aplicats, revisar els millors exemples i els resultats mesurables, conèixer les millors estratègies per al seu disseny i implementació… Ara bé, en què consisteix el programa d’aquests tres cursos?

Durant les dues sessions del curs en Serious Games for Health (estàndard), els dies 3 i 4 de juliol, es farà una introducció als jocs aplicats a la salut; es crearan els grups de treball; els preliminars en disseny de jocs; assoliràs el primer repte de disseny; la discussió i prova de Serious Games reals, tenint en compte les tendències del mercat; les opinions dels experts, etc. El segon dia, el 4 de juliol, s’avançarà en tots aquells aspectes relacionats amb aquests jocs aplicats com: el protocol de disseny d’aquestes peces; la seva implementació; les mètriques d’avaluació: KPI’s i ROI; entre altres aspectes.

El 5 de juliol, arribarà el torn del curs de jocs aplicats a l’esport. Durant una única sessió, es portarà a terme una introducció als Serious Games for Sport (SGS), es crearan grups de treball, coneixeràs els protocols bàsics de disseny d’aquest tipus de jocs, aprendràs els fonaments per aplicar-los a la pràctica, analitzaràs els resultats amb les mètriques més adients,  faràs la teva presentació, etc.

Finalment, els dies 6 i 7 de juliol, podràs participar en el curs de Serious Games for Health (avançat); la millor manera d’aprofundir i consolidar coneixements en aquest àmbit. El primer dia, coneixeràs l’estat de l’art dels SGH, faràs networking, definiràs els seus sistemes de recompensa; desenvoluparàs un disseny avançat i presenciaràs diverses demos d’empreses ja consolidades.

El segon dia d’aquesta formació, el 7 de juliol, es posarà el focus en la creació: prototipat, implementació i avaluació dels jocs aplicats a la salut, a través d’eines avançades per a l’analítica de jocs com: Cloud Architectures i “frameworks”. També, duràs a terme el disseny definitiu (segon repte), coneixeràs l’evolució i fonaments científics d’aquestes peces; participaràs en discussions grupals, on es farà comparativa de jocs i la posterior avaluació científica, les conclusions finals, etc.

A més, un cop finalitzis qualsevol d’aquests cursos, obtindràs un diploma que certificarà el teu aprofitament acadèmic i la teva experiència en un àmbit tant en alça i amb àmplies perspectives de futur, com el dels jocs aplicats.

L’horari dels tres cursos serà de 9 a 18 hores i s’impartiran a Barcelona (C/ Diputació, 231).  Si estàs interessat a assistir-hi; inscriu-te, enviant un correu electrònic a: info@enti.cat.

De moment, ja pots consultar el programa dels cursos en Serious Games for Health and Sport.

Back To Top