skip to Main Content
Coneixes Els Principals Objectius Del Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical School. No Esperis Més I Fes Ja La Teva Inscripció.

Coneixes els principals objectius del primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School? No esperis més i fes ja la teva inscripció!

Cada cop s’apropa més la data de celebració del primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School. Aquesta formació única, la primera que s’ofereix a Espanya especialitzada en jocs aplicats a la salut, tindrà lloc a Barcelona del 25 al 29 d’abril. El seu propòsit principal és apropar el professional de la medicina, la infermeria, la fisioteràpia o les ciències de l’esport, al treball amb aquest tipus d’aplicacions, intentant que progressivament, les incorporin en el seu dia a dia mèdic. Però coneixes la resta d’objectius d’aquest curs? A grans trets es poden resumir en:

  • Conscienciar sobre l’impacte dels Serious Games for Health en la sanitat pública i l’atenció primària.
  • Revisar els millors exemples de Serious Games for Health i els resultats mesurables.
  • Oferir formació als professionals de la sanitat sobre les millors estratègies per al disseny, la implementació i l’avaluació dels Serious Games for Health, i estratègies per a la sostenibilitat.
  • Oferir una oportunitat per al networking entre els professionals de la sanitat (metges, infermers, treballadors socials), les empreses del sector privat relacionades amb la creació de jocs per a la salut, associacions sense ànim de lucre que es dediquen a fomentar la salut o els professionals de l’àmbit universitari.

Així doncs, si vols conèixer a fons els beneficis de l’aplicació d’aquest tipus de jocs a la salut, de la mà d’un excel·lent professorat, format per Yuri Quintana, professor de la prestigiosa Harvard i Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB); no triguis més i fes ja la teva inscripció enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/ Diputació, 231 (Barcelona). Places limitades.

En aquest enllaç, pots consultar el programa sencer d’aquest curs.

Back To Top