skip to Main Content
Coneixes El Programa Del Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical School

Coneixes el programa del primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School?

Cada cop s’apropa més la data de celebració del primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School que tindrà lloc a Barcelona del 25 al 29 d’abril. Aquesta formació compta amb un programa complet i innovador que abordarà què són els Serious Games; els mètodes de disseny i desenvolupament; el Design Thinking; la gamificació; la psicologia dels jocs; les seves aplicacions clíniques i la promoció de la salut; s’analitzarà la iniciativa jamToday i la GameJam com a metodologia creativa potent; l’aplicació dels Serious Games en negocis (indústria farmacèutica, formació del personal, màrqueting i promoció de producte i finalment, s’avaluarà l’aplicació d’aquest tipus de jocs i la seva integració als sistemes de salut, entre molts altres aspectes.

Tot plegat de la mà d’un prestigiós equip docent, format per Yuri Quintana, Professor de Havard Medical School i Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB). Ells dos són els encarregats de conduir una formació única, la primera que s’ofereix a Espanya especialitzada en jocs aplicats a la salut, amb el propòsit d’apropar el professional de la medicina, la infermeria, la fisioteràpia o les ciències de l’esport, al treball amb aquest tipus d’aplicacions, intentant que progressivament, les incorporin en el seu dia a dia mèdic.

En definitiva, durant aquest curs, tindràs l’oportunitat de conèixer amb detall aquest tipus de jocs aplicats, des d’un vessant teòric i pràctic. Durant la setmana de durada d’aquest curs, es durà a terme un repàs a les millors aplicacions i implementacions dels enfocaments del sector vers a aquests sistemes en els sectors de la sanitat i la indústria. Així doncs, seran set dies intensos amb interessants classes, lectures i networking de la mà d’experts del sector.

No esperis més i fes ja la teva inscripció enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/ Diputació, 231 (Barcelona). Afanya’t, les places són limitades.

Consulta aquí el programa sencer del primer curs sobre Serious Games for Health.

Back To Top