skip to Main Content
Coneixes El Programa Del Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical School. Fes Ja La Teva Inscripció

Coneixes el programa del primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School? Fes ja la teva inscripció!

L’enfocament del primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School de Barcelona és eminentment pràctic. Del 25 al 29 d’abril, tindràs l’oportunitat de conèixer, a través d’exemples i casos reals: què és el gaming; què són els Serious Games for Health i quin és l’abast del seu mercat; els mètodes de disseny i desenvolupament (enfocats al Design Thinking); la gamificació (tipus de jugadors i sistema de recompenses); els mètodes d’avaluació dels Serious Games; les seves aplicacions clíniques en la promoció de la salut; la seva integració als sistemes de salut; els mètodes d’avaluació d’aquest tipus de jocs aplicats, etc. Tot a través de tallers, networkings, on podràs conèixer de primera mà, l’aplicació d’aquestes noves tecnologies a la salut.

Per aquest motiu, l’objectiu principal d’aquest curs és apropar el professional de la medicina, la infermeria, la fisioteràpia o les ciències de l’esport al treball amb aquest tipus d’aplicacions, intentant que progressivament, les incorporin en el seu dia a dia mèdic. En consonància, el públic objectiu d’aquest curs, principalment són: els professionals relacionats amb les ciències de l’esport i la salut, interessats en les noves tecnologies. Unes tecnologies directament relacionades amb l’Edutainment (Education + Entertainment). És a dir, amb l’aprenentatge basat en jocs i en la millora competencial, gràcies a l’augment de la motivació per part dels usuaris.

En definitiva, durant aquest primer curs de la Harvard Medical School, se’t mostrarà que aquest tipus de jocs tenen un propòsit que va més enllà del pur entreteniment; per això s’estan aplicant a l’àmbit sanitari. Això si, com qualsevol altre joc, els Serious Games compten amb un disseny atractiu i a més, ajuden a aconseguir superar determinats reptes que tenen a veure amb els comportaments dels pacients. Com per exemple: resoldre problemes d’adherència als tractaments o d’administració de la medicació d’una manera correcta.

Finalment, cal destacar que el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical School és formació única; la primera que s’ofereix a Espanya, especialitzada en jocs aplicats a la salut. No esperis més i fes la teva inscripció enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/Diputació, 231 (Barcelona). Places limitades.

En aquest enllaç, pots consultar el programa sencer d’aquest curs.

Back To Top