skip to Main Content
Laboratorio Urbano Superblock

Com s’avaluen els Serious Games for Health and Sport? Coneix les principals mètriques de mesurament a la primera escola d’estiu de la Harvard Medical School

Del 3 al 7 de juliol, tindrà lloc la primera escola d’estiu dedicada als Serious Games for Health and Sport de la mà de la Harvard Medical School, ENTI-UB i EUSES. Al llarg d’aquesta formació, tindràs l’oportunitat de conèixer amb detall les quatre fases crucials de creació d’aquests jocs aplicats: la planificació estratègica, la captació de recursos, la programació i desenvolupament del prototip i finalment, la venda del joc aplicat, és a dir, la seva introducció al mercat. A més, coneixeràs les principals mètriques d’avaluació i mesurament, l’impacte dels Serious Games en la sanitat pública i l’atenció primària, revisaràs els millors exemples i els resultats mesurables, coneixeràs les millors estratègies per al disseny, la implementació i l’avaluació dels mateixos… I enguany, també es pot complementar amb el vessant dels jocs aplicats a l’esport, adreçats a conscienciar sobre l’impacte dels SGS en tots els estrats de l’esport; tant a nivell de qui ho practica com de qui dissenya les bones pràctiques i realitza els seguiments.

Així doncs, enguany, podràs de cursar els següents cursos:

El curs bàsic en Serious Games for Health (SGH). La durada serà de dos dies: del dilluns 3 a dimarts 4 de juliol. S’oferirà una introducció als SGH, es crearan grups de treball, s’implementaran diferents dissenys de prototipus reals, seguint protocols establerts, aplicant mètriques d’avaluació: mesurament, KPI’s i ROI, es discutiran i provaran Serious Games reals en funció del mercat, etc.

El curs avançat en Serious Games for Health (SGH). Del dijous 6 al divendres 7 de juliol, tindrà lloc aquesta segona formació amb l’objectiu d’aprofundir més en aquest àmbit. Els assistents podran implementar i avaluar els SGH, coneixeran l’evolució i la ciència d’aquests jocs, es duran a terme discussions grupals, comparativa de jocs i posterior avaluació científica, entre molts altres aspectes.

El curs en Serious Games Sport (SGS). Únicament, tindrà lloc el dimecres 5 de juliol. El seu objectiu principal és mostrar els jocs aplicats que permeten ajudar a obtenir millors resultats esportius, millorant la formació i fomentant l’educació i els productes relacionats amb aquest sector. Durant aquesta formació, també s’oferirà un repàs a les millors aplicacions i implementacions dels enfocaments del sector cap a aquests sistemes en el sector de l’esport i la seva indústria.

Si vols conèixer a fons les mètriques d’avaluació i els aspectes de disseny relacionats amb els Serious Games for Health and Sport; fes ja la teva inscripció a la primera escola d’estiu de la Harvard Medical School, enviant un correu electrònic a: info@enti.cat.

*Els tres cursos tindran lloc al carrer Diputació, 231 (Barcelona) en horari de 9 a 18 hores.

Back To Top