skip to Main Content
L

Acte de presentació de la tercera edició del Curs en Serious Games for Health & Sport

Aquest dilluns 25 de juny a les 18:30h de la tarda tindrà lloc d’acte de presentació oficial de la III edició del curs Serious Games for Health & Sport, que busca incorporar els beneficis de la gamificació a l’atenció sanitària i a la pràctica esportiva.  L’esdeveniment tindrà lloc a ENTI-UB, la Universitat dels Videojocs i dels Serious Games, al Carrer Diputació, 231 de Barcelona.

L’acte comptarà amb la conferència ‘Diàleg en l’entorn dels Serious Games For Health & Sport’, a càrrec de Yuri Quintana, director del Global Health Informatics del BIDMC i professor de la prestigiosa Harvard Medical School i Oscar García Pañella, director acadèmic d’ENTI-UB i responsable acadèmic del curs, que explicaran als assistents com els videojocs poden contribuir a millorar la salut i a fomentar la pràctica esportiva.

L’acte també comptarà amb la presència de Daniel Romero, professor d’EUSES-UdG que també forma part de l’equip docent del curs.

El Curs en Serious Games for Health & Sport, amb el suport i el patrocini de FIATC Seguros, començarà el mateix dilluns 25 de juliol i tindrà una durada de cinc dies.

Back To Top

[contact-form-7 id="2543" title="Contacto CAT"]