skip to Main Content
Saps A Qui S’adreça El Primer Curs Sobre Serious Games For Health De La Harvard Medical Faculty Physicians

A qui s’adreça el primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical Faculty Physicians?

El primer curs sobre Serious Games for Health de la Harvard Medical Faculty Physicians presenta aquest tipus de jocs aplicats des d’un vessant teòric i pràctic. Aquesta formació, que tindrà lloc a Barcelona del 25 al 29 d’abril, ofereix un repàs en profunditat a les millors implementacions aplicades a l’àmbit sanitari. Per aquest motiu, aquest curs s’adreça especialment als professionals relacionats amb la salut, les ciències de l’esport i amb els interessats en les noves tecnologies.

Així doncs, si et dediques a l’àmbit de la salut i l’esport, aquest curs t’aportarà una perspectiva excepcional de com les noves tecnologies no són el futur, sinó el present en el creixement exponencial que pot experimentar el sector de la salut i l’esport amb la irrupció de les noves TIC. A més, adquiriràs criteri sobre el funcionament d’un sector que impregnarà tot l’àmbit laboral sanitari en els propers anys. En definitiva, seràs capaç d’anticipar-te al canvi tecnològic que experimentarà l’àmbit de la salut.

Pel que fa als professionals de les noves tecnologies, aquest curs els permetrà conèixer les potencialitats d’un sector en expansió constant i adquirir una visió global del món sanitari, incorporant el sector de la salut aplicat a l’esport. També adquiriràs els coneixements bàsics i estratègics, propis d’aquest àmbit. Altre aspecte important, és que entraràs en contacte amb una xarxa qualificada de professionals sanitaris.

Finalment, cal destacar que comptaràs amb el millor equip docent, format per Yuri Quintana, professor de la Harvard Medical School i Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB). A més, no són necessaris coneixements en l’àmbit mèdic ni sanitari. Aquest curs té com a objectiu aportar els coneixements necessaris per conformar un criteri propi sobre l’àmbit de la salut com a font de negoci i cooperació, sense entrar en l’operativa tècnica del sector.

Si estàs interessat en l’àmbit de la salut, en un sentit ampli, i en les noves tecnologies, fes ja la teva inscripció enviant un e-mail a: info@enti.cat, trucant al: 93 323 36 64 o presencialment: al C/ Diputació, 231 (Barcelona). Places limitades.

Back To Top

[contact-form-7 id="2543" title="Contacto CAT"]