skip to Main Content
SGHS 7 Razones Web CAT

7 raons per estudiar el Curs de Serious Games for Health and Sport

Del 25 de juny al 29 de juny, Barcelona acollirà la III edició del curs en Serious Games for Health & Sport, uns estudis de referència en l’àmbit de la gamificació aplicada a la salut i a l’esport. A continuació us presentem les 7 principals raons per estudiar el curs.

  1. Un professorat de referència mundial: L’equip docent està especialitzat en aquest àmbit i és reconegut internacionalment: Yuri Quintana, professor de Harvard Medical School, Òscar Garcia Pañella, director acadèmic d’ENTI-UB i Daniel Romero, professor d’EUSES-UdG. Tots tres compten amb una gran experiència en la docència i investigació.
  1. Imparable creixement del sector: L’àmbit de les tecnologies aplicades a la salut està experimentant un augment importantíssim. De fet, s’espera que les aplicacions mòbils enfocades a aquest àmbit arribin a una facturació de 58,8 milions per 2020.
  1. La tecnologia al servei de la salut. Les noves aplicacions tecnològiques tenen un potencial enorme a l’hora de millorar tractaments de determinades malalties.
  1. Treu el suc a tots els avantatges de la gamificació: El nostre professorat et detallarà totes les possibilitats d’utilitzar el joc per fomentar l’activitat física i hàbits saludables, augmentant la motivació, la interacció i la participació.
  1. Cobreix totes les etapes de desenvolupament: La formació no es centra només en un aspecte del procés de creació d’un Serious Game, sinó que cobreix tot el procés: la planificació estratègica, el disseny i el desenvolupament del joc i la seva aplicació.
  1. Orientació professional: A més a més, també rebràs la formació necessària per assegurar que el projecte de videojoc aplicat té èxit, coneixeràs tots els mètodes de finançament disponibles i podràs presentar el teu projecte desenvolupat durant el curs. El nostre professorat te l’avaluarà i realitzarà recomanacions per millorar-lo.
  1. Sinergies amb Harvard: El curs compta amb l’aval de la Divisió Informàtica de la Harvard Medical School. Un dels grups acadèmics i de recerca més actius en les tecnologies de la informació i comunicació en l’atenció sanitària.

Back To Top